Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Hey ja również się dopisuję do was dziewczyny z mężem staramy się o nasz pierwszy mały cud od grudnia 2013 r jak na chwilę obecną bez rezultatów, ale ja ciągle wierzę , że do końca 2014 r się uda,a jak nie to zaczniemy robić badania na ovuFriend to mój pierwszy cykl postanowiłam się bardziej przyłożyć i dlatego trafiłam tutaj nie mierzę temperatury (jeszcze ) zacznę dopiero od przyszłego cyklu pozdrawiam i życzę powodzenia dla wszystkich
Pozdrawiam ciepło i oczywiście kibicuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór! W każdym cyklu ( a było już ich sporo) mówię sobie, że to będzie TEN ale chyba muszę uzbroić się w cierpliwość i zamiast nakręcać się kazdego miesiąca to po prostu powiedzieć sobie " do końca 2014 zajdę w ciążę" i już
Nawet kiedyś jak zobaczyłam spadającą gwiazdę to od niechcenia rzuciłam sobie życzenie o takiej treści
Dlatego jestem i tu chętnie dołączę się do Waszej listy49 cykl starań...
-
rudainka wrote:Dobry wieczór! W każdym cyklu ( a było już ich sporo) mówię sobie, że to będzie TEN ale chyba muszę uzbroić się w cierpliwość i zamiast nakręcać się kazdego miesiąca to po prostu powiedzieć sobie " do końca 2014 zajdę w ciążę" i już
Nawet kiedyś jak zobaczyłam spadającą gwiazdę to od niechcenia rzuciłam sobie życzenie o takiej treści
Dlatego jestem i tu chętnie dołączę się do Waszej listy
Psychika się psuje od takiego ciągłego w tykania sobie do głowy , znam to po sobie dlatego odpuściłam i poprzedni cykl na luzie był i ten tak samo poleci .
Po prostu " Do końca 2014 zajdę w ciąże "rudainka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam was lasencje. Wstałam zmierzyć temp ale dupy nie uywa jak zwykle już mam dość. Witam nowe straczki i życze powodzenia w staraniach i cierpliwości . nie dopiszęnikogo na razie bobna tel siedze bo neta nie mamchwilowo. Nie wiem kiedy naprawia. Życze milego weekendu buziaki :* ide lulu paaa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny