Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja to wcześniej miałam tak, że w ogóle mnie piersi nie bolały, potem zaczęły boleć mnie przed okresem, a teraz to już jakaś masakra - w okres bolą, na owulkę bolą i potem tydzień przed okresem bolą, w sumie to jakieś 18 dni cyklu bolą - wqrzające to jest i jeszcze powiększają się tak, że staniki wszystkie za małe
Dżejzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykajulka wrote:odchudzasz sie? Mnie tez dzisiaj pobolewaja piersi i lewy jajnik mnie ciaggnie. kobiety maja przerabane
-
nick nieaktualnyButter wrote:ja to wcześniej miałam tak, że w ogóle mnie piersi nie bolały, potem zaczęły boleć mnie przed okresem, a teraz to już jakaś masakra - w okres bolą, na owulkę bolą i potem tydzień przed okresem bolą, w sumie to jakieś 18 dni cyklu bolą - wqrzające to jest i jeszcze powiększają się tak, że staniki wszystkie za małe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tobie rowniez tego zycze, Mysle ze zostac mama to najpiekniejszy dar.
Juz ponad rok staranek za nami, wczesniej byla taka mocna spina z mojej strony, zalamywalam sie i myslalam tylko o tym, teraz odpuscilam. Moim celem teraz jest pozbyc sie nadzerki. dotad zawsze przed @ wkrecalam soebie wszystkie objawy i nawet je odczuwalam , organizm jest niesamowity nie bede wiecej sobie nic wmawiac tylko czekac spokojnie byc moze to jest droga do sukcesu
-
XxMoniaXx wrote:hehe w moim przypadku zajście do końca roku nie jest możliwe.. oby mi przyszły wystarczył albo i życia ..
badaliscie sie juz? my na razie nie, poki co to tak jeszcze na spokojnie