Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJedna koleżanka żali się drugiej:
- Mój Kazik jest ostatnio jakiś oziębły w sprawach seksu.
- Podmień mu w czasie kąpieli szampon na taki dla psów - radzi druga - Ja swojemu tak zrobiłam, to po wyjściu spod prysznica rzucił się na mnie, jak jakiś brytan, zaciągnął do łóżka i mało mnie na strzępy nie rozerwał w czasie stosunku!
Minęły dwa dni:
- Beznadziejna ta twoja rada z szamponem dla psów.
- Coś ty? Nie zadziałało?
- Zadziałało. Wyskoczył z łazienki, wpieprzył całą kiełbasę z lodówki, a jak mu zwróciłam uwagę, to ugryzł mnie w tyłek i poleciał do tej suk**, Kowalskiej z trzeciego pietra...Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRano w kuchni zastaje mnie niezwykły widok: żona pochyla się nad kuchenką, wypina do mnie goły tyłek i rzuca rozkazująco:
- Weź mnie tu i teraz, szybko!
Zdębiałem na sekundę, ale zaraz potem korzystam z okazji. Jak skończyliśmy, żona się odwraca i mówi:
- Dziękuję!
Zdębiałem ponownie i pytam:
- Co jest grane?!
Żona odpowiada:
- Chciałam na śniadanie jajko na miękko, a zepsuł się minutnik...Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzychodzi córka do ojca i mówi:
-Tatusiu, zmieniam płeć.
Tata w szoku odpowiada
-jaja se robisz?
Dziewczyny mam problem. Nie wiem jak napisać to na zaproszeniu. Mój kolega ma na imie Maciek a na nazwisko Marek i jest takie zdanie "serdecznie zapraszają W.P..... " i nie wiem jak to odmienić. Wydaje mi się, że Macieja Marek ale nie jestem pewna ;/Evaa lubi tę wiadomość
-
Wczoraj uśmiech zniknął w mojej twarzy, bo pojawiła się @ jak w zegarku... Teraz zastosujemy inna metodę 2-3 dni przed owu będzie romantico wieczór i strzał raz a porządnie... mój M. będzie swoje jajeczka zbierał z podłogi przy takiej abstynencji, ale sam to zaproponował. Raz się żyje... Został cały październik, listopad i grudzień... jest jeszcze szansa
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny