Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyJedna koleżanka żali się drugiej:
 - Mój Kazik jest ostatnio jakiś oziębły w sprawach seksu.
 - Podmień mu w czasie kąpieli szampon na taki dla psów - radzi druga - Ja swojemu tak zrobiłam, to po wyjściu spod prysznica rzucił się na mnie, jak jakiś brytan, zaciągnął do łóżka i mało mnie na strzępy nie rozerwał w czasie stosunku!
 Minęły dwa dni:
 - Beznadziejna ta twoja rada z szamponem dla psów.
 - Coś ty? Nie zadziałało?
 - Zadziałało. Wyskoczył z łazienki, wpieprzył całą kiełbasę z lodówki, a jak mu zwróciłam uwagę, to ugryzł mnie w tyłek i poleciał do tej suk**, Kowalskiej z trzeciego pietra... Evaa lubi tę wiadomość Evaa lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyRano w kuchni zastaje mnie niezwykły widok: żona pochyla się nad kuchenką, wypina do mnie goły tyłek i rzuca rozkazująco:
 - Weź mnie tu i teraz, szybko!
 Zdębiałem na sekundę, ale zaraz potem korzystam z okazji. Jak skończyliśmy, żona się odwraca i mówi:
 - Dziękuję!
 Zdębiałem ponownie i pytam:
 - Co jest grane?!
 Żona odpowiada:
 - Chciałam na śniadanie jajko na miękko, a zepsuł się minutnik... Evaa lubi tę wiadomość Evaa lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyPrzychodzi córka do ojca i mówi:
 -Tatusiu, zmieniam płeć.
 Tata w szoku odpowiada
 -jaja se robisz?

Dziewczyny mam problem. Nie wiem jak napisać to na zaproszeniu. Mój kolega ma na imie Maciek a na nazwisko Marek i jest takie zdanie "serdecznie zapraszają W.P..... " i nie wiem jak to odmienić. Wydaje mi się, że Macieja Marek ale nie jestem pewna ;/ Evaa lubi tę wiadomość Evaa lubi tę wiadomość
- 

Wczoraj uśmiech zniknął w mojej twarzy, bo pojawiła się @ jak w zegarku... Teraz zastosujemy inna metodę 2-3 dni przed owu będzie romantico wieczór i strzał raz a porządnie... mój M. będzie swoje jajeczka zbierał z podłogi przy takiej abstynencji, ale sam to zaproponował. Raz się żyje... Został cały październik, listopad i grudzień... jest jeszcze szansa   Evaa lubi tę wiadomość Evaa lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny

jak będzie postęp to daj znać sama przetestuję
 jak będzie postęp to daj znać sama przetestuję