Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześ Dziewczyny, uprzejmie prosze o dopisanie mnie do listy. Zaczynam sie starac w nastepnym cyklu,poki co nie zrobilam zadnych badan ale po @ zamierzam zbadac sie kompleksowo. Jesli mozecie podajcie w skrócie naturalne środki, które bierzecie aby zwiekszyc ilosc sluzu- nie jestem z tym obeznana ale wydaje mi sie, ze cos takiego by mi sie przydalo
Z gory dziekujemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Oj, a mi się dzisiaj śniło, że się dowiedziałam, że byłam w ciąży! Co za radość najpierw, a potem jakie rozczarowanie, kiedy się obudziłam i zorientowałam, że to był tylko sen... mnie proszę nie dopisywać do listy niestety, musieliśmy odłożyć starania na parę miesięcy... choć jest cień szansy, że niechcący się pomyliłam w obserwacji, więc mam taką małą "nielegalną" nadzieję ale za Was wszystkie trzymam bardzo mocno kciuki!https://davf.daisypath.com/zsHVp3.png
-
CaneCorso wrote:Cześ Dziewczyny, uprzejmie prosze o dopisanie mnie do listy. Zaczynam sie starac w nastepnym cyklu,poki co nie zrobilam zadnych badan ale po @ zamierzam zbadac sie kompleksowo. Jesli mozecie podajcie w skrócie naturalne środki, które bierzecie aby zwiekszyc ilosc sluzu- nie jestem z tym obeznana ale wydaje mi sie, ze cos takiego by mi sie przydalo
Z gory dziekuje
w innych watkach znajdziesz pelna opcje czym poprawic sluz ale ze swojego doawiadczenia moge podpowiedziec wiesiolek w pierwszej fazie cyklu tj. do owulacji a tak na codzien pij duzo wody najlepiej nie gazowanej. wiem tez, ze dziewczyny pija specjalne mieszanki ziol czy samo sienie lniane parzone.
-
werni wrote:Tez ostatnio jadlam popcorn maslany do filmu
Ballerina, może przez to, że na "nielegalu" to jak nazłość zafasolkujesz. Trzymam kciuki. -
hej dziewczynki napiszcie mi prosze co myslicie? dostalam @ ktora byla troszke mniejsza niz zwykle i temp. caly czas utrzymuje sie 37 ( mierzona w pochwie )nawet w 2 dniu @ mialam 37,4 łącznie wyższe temp. utzymuja mi sie juz 10 dzien a @ juz dziś sie prawie skonczyla, nie wiem juz comam myslec ehh....
-
hm to było krawienie czy plamienie ? słyszałam że nawet w czasie okresu moze byc podwyzszona tempka. ale to zalezy od organizmu
-
no w sumnie to krwawnienie bylo 1 dzien a tak to plamienie nie wiem wlasnie nie mierzylam nigdy w @ temp. ale po miesiaczce nie mialam 37 tylko niska aha i przed @ zawsze spadala byla coraz to nizsza az przyszla @ a teraz nic caly czas 37 dziwne co nie .....
-
Hej laski Ja w tym miesiącu miałam 1 dnia plamienie później dwa dni max po prostu lało się jak z kranu a wczoraj i dziś prawie nic tylko śluz z krwią i tez miałam przed samym okresem i w czasie pierwszych dwóch dni tempke 37.4 / 37,1 zalezy i spadła także wiesz to nie musi być nic aleeeee może być i coś fajnego ! hehehe poczekaj jeszcze i zatestuj najwyżej i się wyjąsni
-
nick nieaktualny
-
kochane ale ja dostalam @ popoludniu w czwartek gdzie zawsze dostaje rano po wstaniu a dzis juz koniec praktycznie i temp. caly czas 37 zobaczymy jutro jak bedzie nadal to zatestuje ale nie napalam sie bo pewnie i tak nic z tego
małaMyszka lubi tę wiadomość