Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa wrote:A co dziewczyny myslicie o "chodakowskiej" ja sprobowalam tylko raz cwiczen z nia... tej pani podziekuje killer to malo powiedziane.... plecow,rak i nog nie czulam przez kilka dni...
wole biegac bezpieczniejsze... hehe
Początkowo lubiłam ją nawet bardzo, ale jak zaczęła wyskakiwać z szafy, lodówki etc. to jej podziękowałam!! Mogłabym z nią ćwiczyć, ale musiałabym wyłączyć głośniki, żeby jej nie słuchać! Strasznie mnie drażni!! Osobiście wolę ćwiczyć z Mel B -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny nadrabiałam troszkę, bo miałam urwanie głowy dzisiaj jestem bardzo szczęśliwa, dwa dni temu owulka a dzisiaj jade zamawiać ciacha na wesele
Co do ćwiczeń, ja nawet lubie Chodakowską, ale trzeba zacząć od rozgrzewek przez kilka dni, a dopiero później pożądne ćwiczenia
pozdrawiam i trzymam kciuki -
cześć laski, co tam porabiacie? U mnie zimno jak nie wiem i w dodatku deszczowo.
Co do ćwiczonek to ja przez jakiś czas ćwiczyłam z Chodakowską, ale zaczęłam biegać z koleżanką, ale tej koleżance się odwidziało i ja też przestałam, ale muszę się wziąść za siebie bo nic tylko się obżeram i mówię "od jutra"