Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:hello... napiszcie co sadzicie o tym kurcze tescie owulacyjnym pisalam wyzej
-
Cześć dziewczyny! Chciałam się do Was przyłączyć jako zdeterminowana mama! Już dwa lata staramy się o naszego bąbelka i niestety nawet mimo inseminacji wciąż czekamy... przy każdym cyklu liczę, że tym razem @ nie przyjdzie, a jednak pojawia się. Nie poddajemy sie jednak i walczymy dalej, bo czy życie to nie ciągła walka z trudnościami? Na razie dawaliśmy radę, ale liczę że z Wami będzie raźniej i może będziemy dla siebie wsparciem i kopalnią wiedzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYuly wrote:Cześć dziewczyny! Chciałam się do Was przyłączyć jako zdeterminowana mama! Już dwa lata staramy się o naszego bąbelka i niestety nawet mimo inseminacji wciąż czekamy... przy każdym cyklu liczę, że tym razem @ nie przyjdzie, a jednak pojawia się. Nie poddajemy sie jednak i walczymy dalej, bo czy życie to nie ciągła walka z trudnościami? Na razie dawaliśmy radę, ale liczę że z Wami będzie raźniej i może będziemy dla siebie wsparciem i kopalnią wiedzy
Yuly lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaaadzik1207 wrote:A ja watpie by sie udalo w tym cyklu moze w nastepnym.sie uda i sprobuje z testami. Niestety nie nierze temp bo mam 35,5 jestem oslabiona i tak ciagle:( juz nie wiem co.robic;-(((
-
maaadzik - wzmocnij się czymś! i nie myśl o tym za dużo, bo to żle robi na cerę! Byle do przodu słoneczka
-
nick nieaktualny
-
Nie,sprobuje jutro bo dzis to juz chyba bez sensu.co??
Dziewczynu staracie sie o 1 malenstwo czy macie juz jakies??
Ja o 1 synka staralam sie 3 lata:-( o 2 synka 4 miesiace ale w 3 doszlo do poronienia a teraz swiruje na core... Boje sie ze.znow bede sie starala pare lat... -
nick nieaktualny