Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak i trzeba mierzyć bez wstawania, najlepiej w kontakcie z błonami śluzowymi
-
nick nieaktualny
-
wykresy sprawiaja trudność, to prawda , ale jak się człowiek zepnie, to może to ogarnąć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi się raczej kojarzy, że facet to właśnie tak normalnie..., ale ze babka to musi byc tego...żeby innej babie grzebać... ;P
Cranberry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny , co do lekarzy to powiem Wam szczerze , że leczyłam się u kobitki i leczyłam się u faceta ... nie ma porównania nawet ... dla mnie facet jest delikatniejszy niz kobieta ... Niestety trafiają się tzw. zboczuchy i lepiej ich omijać bo przy wizycie kobieta jest mega skrępowana ;/ a wtedy badanie bolesne strasznie ... Ja za pierwszym razem do ginekologa jak poszłam faceta to okropnie sie stresowałam i krępowałam ale jak zobaczyłam jakie ma podejscie i wgle to stwierdziłam , że wole do facetów chodzić i tak wlasnie robie
Dżejzi, Cranberry lubią tę wiadomość
-
Co do temperatur to Ja dziś mam 36.87 ;o jest mega wysoka a dziś jest mój 9 dc od 2 dni mi wzrastała temperatura powoli a dziś mega skoczyła ale nie sądze , żebym owulacje miała 4,5 czy 6 dc także czekam na dalszy rozwój wydarzeń po CLO moze to tylko cisza przed burzą ;-p
-
Rudziutka7 wrote:Ale werni, już widzę jak do siebie dopadniecie... hehe
o tak heheh co do dostawania kwiatów, od mojego często dostaje i to piekne bukiety lub kwiaty w doniczkach:) jeden bukiet mam wysuszony -
Ja od mojego też kwiatuszki dostaje chociaż ostatnio dostałam 2 miesiące temu haha ;-p ale też jak dostaje to są to piękne bukiety róż któe uwielbiam lub tulipanki które kochaaaam po prostu raz mi kupił piękne różyczki w doniczce i było słuchajcie tak zimno od okna wtedy ciągle deszcz padał i mieliśmy rure zepsutą i tak jakby w ściane wlatywało i nam się grzyb pojawił pod parapetem mały i kwiatek mi spleśniał ;o haha masakra ale już pozbyliśmy sie wszystkiego razem z kwiatkiem hehe