Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to sie nie prosze o kwiaty czy cos innego sam od siebie kupuje, moze tak powiedziec ze on woli mi kupowac niż sobie i jest odwrotnie, ja lubie ku[ować mojemu
-
Usia ja wiem ze czekanie jest niefajne ale chyba nie masz innego wyboru ...
Lekarz teraz i tak Cie na bank odeśle.
Ciazy nie stwierdzi a opóźnienie @ na stresowanie sie za małe ....
Mi nigdy nie kazali robic krzywej cukrowej.
W ciazy dopiero.
To sie przeciez cukrzyce ciążową bada czyli dopiero jak ciaza jest.
No chyba ze podejrzewala cukrzyce u siebie?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
To moze jakies predyspozycje badają.
Pierwsze badanie w ciazy tez miałam bez obciążenia dopiero drugie z.
A napisz co w tym pakiecie jeszcze jest?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena83 wrote:To moze jakies predyspozycje badają.
Pierwsze badanie w ciazy tez miałam bez obciążenia dopiero drugie z.
A napisz co w tym pakiecie jeszcze jest?
mocz,OB,morfologia,glukoza,sód,potas,lipidogram,próby wątrobowe,mocznik,wapń,fosfor,magnez,żelazo,p.anty-HBs,p.anty-HCV,prolaktyna,TPHA,toksoplazmoza IgG,różyczka IgG,chlamydia trachom.IgG,CMV IgG,p.antykardiolip. -
Dzieki
A ile taki pakiecik kosztuje?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Witam...ja wpadłam sie tylko przywitać i zmykam do wyrka...wczorajsza noc fatalna, tak mnie ten ząb rozbolał, że spałam może łącznie ze 2h Dzisiaj juz po wizycie- tak jak pisałaś Evaa- leczenie kanałowe mnie czeka...grunt, że zębol zostanie
Aaa @ mnie dzisiaj zalała...os soboty startuje z CLO
Dobrej nocki :* -
usia beta negatywna, jej nic nie zakłóca, więc teraz tylko czekać na @, jak nie przyjdzie to możliwe, że cykl był bezowulacyjny i się przedłuży.
Eva coś ci może zaszkodziło, bo z tego co widzę, to ciąży jeszcze nie ma ale życzę żeby była
Witaminy prenatalne czasami zaleca się w ciąży, przed nią zwykły kwas foliowy jest wystarczający.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 01:40
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny dzisiaj rano dopadłam swojego M., nie wytrzymałam. W zasadzie, to on już dopadł mnie w nocy, ale nie miałam czym oddychać, takie cholerstwo się przyplątało do mnie. Zwolniłam się szybciej z pracy o 2 godziny, bo już ledwo co siedziałam, nie mówiąc o myśleniu. Grypisko straszne, gardło, katar, duszność od czasu do czasu, ale najważniejsze, że nie mam gorączki. Jakie macie plany na dzisiaj?