Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, jejku jak wstać mi się nie chciało dzisiaj, tak mi się dobrze spało, wczoraj dziewczyny wróciłam do domu, mój obiad zrobił, a ja ogarnęłam troszku dom i byłam taka zmęczona, zaspana, że ,musiałam się położyć, mam nadzieję tylko, że nie bierze mnie żadne chorubsko bo ciągle mi zimno.
-
Ale organizm mnie denerwuje, ostatni cykl miałam 25 dniowy, myślałam ,że teraz też tak dostanę , a dziś 27 dzień i okresu nie ma, pobolewania brzucha mam, ale nie jakieś mocne, ale od środy mam codziennie jedną brązową plamkę, nie mam pojęcia co to??? może wiecie ,co to może być???
-
Cześć dziewczyny
Mi to codziennie nie chce się wstać do pracy
Wczoraj byłam u zębologa... Na szczęście nic nie bolało, ale zmartwiłam się, bo trochę kasy jeszcze u niego zostawię Ale wolę wyleczyć wszystko teraz i mieć zdrowe ząbki na czas ciąży Lekarz bardzo fajny Młody i przystojny
Dobrze, że za kilka godzin mamy weekend Muszę dzisiaj zrobić ciasto, bo jutro przyjeżdżają moi rodzice i dziadkowie na kawę. Tatuś zażyczył sobie sernik Co mi tam, zrobię wedle życzenia, bo sama lubię serniki
-
Butter wrote:Ja dziewczyny załamka, temperaturka fajna, myślałam, że może nie przyjdzie ta franca a tu się chyba zaczyna ((((((((((((( znowu mam doła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny