Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z mojego doświadczenia również wynika, że koleżanki są dobre jak czegoś chcą. No niestety tak to wygląda. Jako para fajnie mieć przyjaciół, którzy również są w parze.
No a mąż musi być przyjacielem numer jeden. Wzajemne zrozumienie jest ważne w związku. Ja ostatnio zauważyłam, że mój mąż podpala, co bardzo mi się nie podoba. Niestety wszelkie moje prośby nie skutkują...
On ma stresującą pracę i niestety nie wiem jak mu pomóc, bo zmienić jej nie chce. Uparty słoń. Ale i tak go kocham najmocniej na świecie.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Butter ma rację, ale trzecia faza wyższych temperatur nie jest regułą. Generalnie owulacja to skok chyba o ok. 0,2 ponad linię wyznaczającą 6 niższych temperatur, potem zagnieżdżenie może spowodować jednodniowy spadek i wtedy tempka powinna wyskoczyć przynajmniej do poziomu wyznaczającego temperaturę po owulacji. Ale wiecie, to jest teoria, a ciąża to nadal tajemnica, jak całe ciało kobiety
-
nick nieaktualnyRudziutka7 wrote:Butter ma rację, ale trzecia faza wyższych temperatur nie jest regułą. Generalnie owulacja to skok chyba o ok. 0,2 ponad linię wyznaczającą 6 niższych temperatur, potem zagnieżdżenie może spowodować jednodniowy spadek i wtedy tempka powinna wyskoczyć przynajmniej do poziomu wyznaczającego temperaturę po owulacji. Ale wiecie, to jest teoria, a ciąża to nadal tajemnica, jak całe ciało kobiety
Toxey, Rudziutka7, Muffinka1019, małaMyszka, Butter, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
ja wam mogę tylko powiedzieć, że wiem tyle samo co Rudziutka Skok musi być co najmniej o 0,2 stopnia. Temperatura utrzymująca się w okolicach 37 stopni może wskazywać na ciążę. Ale oczywiście to nie reguła, bo widziałam wiele wykresów, gdzie przy niższej też była ciąża.
-
Dżejzi wrote:Jestem zdania, że powinno być tak że jak kobieta jest w ciąży to sika na filetowo, jak ma owulke na zielono a jak ma okres to na czerwono i wszystko było by jasne
Ale mnie rozbawiłaś hahahahaha Dżej dobrze prawisz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:Jestem zdania, że powinno być tak że jak kobieta jest w ciąży to sika na filetowo, jak ma owulke na zielono a jak ma okres to na czerwono i wszystko było by jasne
HAHAHAAHAHAHAHHA i wszystko było by jasne!!!! jestem zaaaaaaaaaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:14
-
Z tym, że ta wyższa temperatura musi się utrzymywać dłużej niż 2 tygodnie. Mi w ostatnim cyklu temperatura tańczyła non stop koło 37 stopni a prze okresem spadła na łeb na szyję, więc nie ma się co napalać. Bo potem zamiast fasolki, to lecą łzy jak grochy. Nie chcę tu nikogo demotywować, jedynie dzielę się swoim ostatnim doświadczeniem.
A z tym moczem to byłoby świetnie -
nick nieaktualny