Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
mam nadzieje, że na @ tylko na ovu skoro ginka mówiła, że jestem jeszcze przed, to może mieć rację! oby oby!
yveee lubi tę wiadomość
-
Jestem ciekawa, czy będzie jutro jakiś skok temp... Ale znając siebie, nie będzie mi się chciało budzić o 5:30 na mierzenie...
yveee wrote:trzymam kciuki
Dzięki -
Mi się wydawało, że nie dam rady wstawać o 5:30 ma pomiar, ale daję radę. Muszę przyznać, że zaczęło mi się to podobać, bo przy tej okazji biorę o stałej porze Euthyrox
-
Zobaczę jeszcze, może się zmobilizuję, ale kurcze żal mi bo mąż przeze mnie się też obudzi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 15:01
-
jak wróce do niemiec to też bede wczesniej mierzyła, tylko tym razem odwrotnie to mój bedzie mnie budził bo bedzie sie szykował do pracy. to tez tak 5-5:30
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja uciekam już. Życzę Wam miłego weekendu, owocnych (dzisiaj dopadnę mojego ) i pozytywnych testów
yveee lubi tę wiadomość
-
W końcu się wygadałam w pamiętniku, w końcu mi ulżyło. Dziewczyny!!! Od dzisiaj!!! Tylko pozytywne nastawienie, tylko słoneczko w głowie... problemy znikają, my jesteśmy szczęśliwe, a fasolki będą do 31 grudnia 2014!!!! Cud będzie! Musi się nam udać!
Dżejzi, werni, Butter, Paty090924 lubią tę wiadomość