Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Śniadanko do łóżeczka, pyszny omlecik zrobiony przez mężusia i ciepła kawka a teraz pranko i w drogę My dzisiaj weekendowo, spacerek po plaży, później jakiś obiadzik i reszta dnia w domciu.Niestety z moich planów nici. Wczoraj nie wytrzymaliśmy ale być może uda się co drugi dzień i coś z tego wyjdzie
Muszę się wykurować, bo jutro nocka w pracy, a duszności mam takie, że płuca wypluję w końcu. -
Evaa wrote:Ja sie szykuje dzis Na imprese...wlasnie robie sobie paznikcie
Bardzo zazdroszczę ci imprezy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:W końcu się wygadałam w pamiętniku, w końcu mi ulżyło. Dziewczyny!!! Od dzisiaj!!! Tylko pozytywne nastawienie, tylko słoneczko w głowie... problemy znikają, my jesteśmy szczęśliwe, a fasolki będą do 31 grudnia 2014!!!! Cud będzie! Musi się nam udać!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzejzi kiedy w końcu testujesz ? Wybacz , że pytam ale mam tak łeb zawalony robotą , że połowe zapominam ;p Ja dziś mam 11 dc i w nocy miałam taki ból jajników ale to taki , ze mowie no jeb*e z bólu a dzisiaj nic zero bólu jakiego kolwiek ... mam nadzieje , że to dobry znak bo niestety no Ja powatarzam bez tego monitoringu jestem bo w Anglii nie ma czegoś takiego a bynajmniej u mnie w miejscowości a jestem po CLO .;p
-
Evaa wrote:Hehe... Ja okresu na razie nie mam... Ide na 40urodziny ma byc wielki bal...
Evaa, trzymam kciuki żeby nie było @ ! A i imprezy szampańskiej.
Mój mżuś wrócił dziś wcześniej z pracy zupełnie chory i spędzamy wspólny wieczór w łóżku na czytaniu, przytulaniu, piciu herbatki z miodem i cytryną ... i trochę się nawet ucieszyłam że chory bo możemy spędzić razem czas, którego ostatnio mało było. Okropna ze mnie żona -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Dzejzi kiedy w końcu testujesz ? Wybacz , że pytam ale mam tak łeb zawalony robotą , że połowe zapominam ;p Ja dziś mam 11 dc i w nocy miałam taki ból jajników ale to taki , ze mowie no jeb*e z bólu a dzisiaj nic zero bólu jakiego kolwiek ... mam nadzieje , że to dobry znak bo niestety no Ja powatarzam bez tego monitoringu jestem bo w Anglii nie ma czegoś takiego a bynajmniej u mnie w miejscowości a jestem po CLO .;p
-
To zrob wieczorem, jesli jest druga kreska to powinna byc ciemniejsza heh ja to pewnie bym nie wytrzymala i zrobila teraz hehe
-
nick nieaktualny
-
Evell wrote:Witajcie kochane u mnie Wrześien jednak okazał się szczęśliwy w koncu zobaczyłam na tescie dwie kreseczki
Gratulacje!!Evell lubi tę wiadomość