Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
mana wrote:oooo fajnie idziemy razem w tym cyklu będę brała 2X1 przez 5 dni a Ty? ja niestety nie pójdę wcześniej chociaż korci, w tym cyklu słucham się grzecznie Pani Doktor ale będziemy co dzień lub co drugi mi kazała przyjść na USG 10-12 dc pójdę 12 bo wcześniej nie złapię jej
-
A tak w ogóle to mnie czw i pt zalewało a wczoraj może 3-4 krople...hmm nie wiem co myśleć...do tego żadnych skrzepów, nic...sama świeża krew...nakręcam się już totalnie...mam nadzieję, że się jednak oczyściło po utracie ciąży. ..
-
no bo jestem ze swoim mężem 7 lat, rok po ślubie i nigdy się nie zabezpieczaliśmy, zawsze metodą przerywaną, wielu naszych znajomych którzy tak robili już mają dzieci, bo powpadali, teraz rok równy się staramy i nic, wiec nie wiem, jestem strasznie załamana tym, dobija mnie myśl, że możemy kiedyś zostać sami tylko we dwoje
-
Butter wrote:no bo jestem ze swoim mężem 7 lat, rok po ślubie i nigdy się nie zabezpieczaliśmy, zawsze metodą przerywaną, wielu naszych znajomych którzy tak robili już mają dzieci, bo powpadali, teraz rok równy się staramy i nic, wiec nie wiem, jestem strasznie załamana tym, dobija mnie myśl, że możemy kiedyś zostać sami tylko we dwoje
-
nick nieaktualnyhej wszystkim
Wybaczcie ale nie dam rady nadrobić bo jestem na tel. Nie mam dostępu na kompie na tel też mi ovu nie chciało wejść ost. Evell gratulacje spokojnych 9 miesięcy buziaki dla was i miłej niedzieli ktoś jeszcze zafasolkował?Evell lubi tę wiadomość
-
Evell wrote:Witajcie kochane u mnie Wrześien jednak okazał się szczęśliwy w koncu zobaczyłam na tescie dwie kreseczki
Gratulacje!!!Evell lubi tę wiadomość
-
Andzia1984 wrote:Kochana musisz przestać się nakręcać, wiem, że to trudne ale wierz mi bardzo pomaga- doświadczyłam tego przy I ciąży...tez nakręcaliśmy się , stymulacje, badania itd i nic...potem M zabieg i czas "odpoczynku" tzn on miał dochodzić do siebie i udało się...poszłam po receptę na leki do stymulacji a tam pęcherzyk i beta prawie 1000...Uda Wam się na pewno, ale musicie wrzucić na luz. A lekarz o na waszą sytuację?
-
Cześć dziewczyny!!! Miłej niedzieli życzę.
U mnie coś się porobiło z wykresem. Nie wiem co źle zaznaczyłam, ale wychodzi na to, ze owu była w czwartek-co jest niemożliwe, a mimo to jestem w dniach niepłodynch. Mam dzisiaj trochę wyższą temp bo czuję już powoli owu. -
nick nieaktualny