Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
To faktycznie sporoo wczesnie zrobilas test, w tym czasie nie pokaze na tescie pozytywu, ale trzymam kciuki i zrob test w czasie spodziewanej @
-
Hej dziewuszki!
Dopisuje sie do Was i mam nadzieje ze sie uda. Jestem dzien przed @ ale mam przeczucie ze sie udalo. Staramy sie 1 cykl tak konkretnie. Poprzednio sie nie staralismy a mamy 2 letniego lobuza i niestety 7.07.14 stracilismy malucha w 7tc.... I teraz stwierdzilam ze musimy do konca roku sie postarac, zeby nasz kochany synek mial rodzenstwo. -
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla zafasolkowanych ! spokojnych 9 miesięcy .
Evaa co Cię skłoniło do zrobienia tak wczesnego testu kochana
Kupe czasu do @ masz jeszcze a taki śluz moze ale nie musi oznaczać implantacji
Oby to było u Ciebie to . Z całego serca życzę ! A więc czekamy z niecierpliwością na wieści za ok .10 dni od Ciebie bo wcześniej nie ma sensu robić testów . -
Butter wrote:Jakieś 6 m-cy temu jak byłam u lekarza to kazał zrobić mi tylko progestron, zbadał jajniki, powiedział, że wszystko ok i żeby się starać i jak nie uda się po roku to żeby wtedy przyjść z badaniami męża i będziemy się zagłębiać, tak więc na początku pażdziernika jedziemy na badanie nasienia, a potem muszę umówić się do gina, chciałabym kochana odpuścić, ale i tak ciągle o tym myślę.
-
Evaa wrote:dziewczyny co myslicie o sluzie z niteczkami mala iloscia krwi... nie jest to brazowy kolor dzis znowu zobaczylam na papierze... moze to implantacja? test zrobilam negatyw
-
Evaa wrote:mam 28-29 dniowe cykle dzis jest moj 18 dzien ...cyklu
-
mana wrote:hehe mamy podobny problem mój bedzie w domu tylko na weekendy dlatego tak mi zalezalo żeby @ szybko przyszla
Gratuluje zafasolkowanym ja strasznie zmeczona jestem po tych lekach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny