Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyn uparłam się, że uda mi się w 2014! To mój pierwszy cykl jako takich starań, chyba nie mialam owulacji ale ból wskazuje na co innego, na innym wątku napisałam wiadomośc może Wy mi pomożecie? Skopiowałam ją:
(...) Boli mnie brzuch <owulacja> już czwarty dzień... jestem dzisiaj w 18 dniu cyklu a brzuch boli mnie od poniedziałku ( w niedzielę było małe co nieco ) w poniedziałek lekko, potem ból był nie do zniesienia, wczoraj najgorzej, chociaż dzisiaj też kłuje w jajniku. Robiłam testy owulacyjne w 10dc, 11dc, 12dc i 13dc i owulacja nie była przewidywana, potem brakło mi testów i w 14 dc przytulanko, a w 15 dc zaczęło boleć. Który dzień bólu mam brać za owulację? Mam nadzieję że się uda, boję się że się nakręcę po poronieniu dwa lata temu długo się zmagaliśmy z myślami " a jak się nie uda" teraz wkońcu się zaczęliśmy starać, nie chcę długo na to czekać pomóżcie plis!Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
nick nieaktualnyróżowe_myśli_2014 wrote:Hej dziewczyn uparłam się, że uda mi się w 2014! To mój pierwszy cykl jako takich starań, chyba nie mialam owulacji ale ból wskazuje na co innego, na innym wątku napisałam wiadomośc może Wy mi pomożecie? Skopiowałam ją:
(...) Boli mnie brzuch <owulacja> już czwarty dzień... jestem dzisiaj w 18 dniu cyklu a brzuch boli mnie od poniedziałku ( w niedzielę było małe co nieco ) w poniedziałek lekko, potem ból był nie do zniesienia, wczoraj najgorzej, chociaż dzisiaj też kłuje w jajniku. Robiłam testy owulacyjne w 10dc, 11dc, 12dc i 13dc i owulacja nie była przewidywana, potem brakło mi testów i w 14 dc przytulanko, a w 15 dc zaczęło boleć. Który dzień bólu mam brać za owulację? Mam nadzieję że się uda, boję się że się nakręcę po poronieniu dwa lata temu długo się zmagaliśmy z myślami " a jak się nie uda" teraz wkońcu się zaczęliśmy starać, nie chcę długo na to czekać pomóżcie plis! -
Magda_lena88 wrote:hej Kochane a ja dziś idę powtórzyć hcg koło 10 bo ostatni też tak jakoś byłam i mam taki stres, że miałam rano nie robić testu ale zrobiłam i tak:
tak wyglądał od razu po "dodaniu kropelek"
gratulacje teraz spokoju, spokoju, spokoju zyczę
Dżejzi wrote:Witam z rańca wszystkie Panie
Dzisiaj deszczowo, ponuro, szaro i zimno. Temperatura mi spadła, kolejny test (nie jeden a 3) negatywne. Czekam na @ mogę już umówić się do lekarza na wizytę i może zrobię znowu jakieś badania
Miłego dnia życzę
powodzenia w nastepnym cyklu, musi się udać a jakie badania bedziesz robic? rutynowo ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:35
-
nick nieaktualnytriss wrote:powodzenia w nastepnym cyklu, musi się udać a jakie badania bedziesz robic? rutynowo ?
Morfologia krwi z czynnikiem Rh.
Badania biochemiczne krwi - poziom glukozy, białka, kreatyniny, mocznika, wapnia, cholesterolu i trójglicerydów.
Próby wątrobowe
Badanie WR
Oznaczenie poziomu hormonów tarczycy
RTG klatki piersiowej.
USG narządów jamy brzusznej i miednicy mniejszej (m.in. jajników, macicy).
Cytologia szyjki macicy.
Badanie czystości pochwy.
Analiza ogólna moczu.
To mam w planach żeby powtórzyć, choć nie wiem czy ma to sens
No i beta z 9,2 spadła na 4,14 ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:58
-
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:hcg po ok 48h = HCG-beta ilościowo 185,23 mIU/ml chyba dobre teraz już musi być tylko lepiej
Super Magda, gratulacje niech sie zapelnia lista duzo zdrowka i spokojnej ciazy -
Magda_lena88 wrote:hcg po ok 48h = HCG-beta ilościowo 185,23 mIU/ml chyba dobre teraz już musi być tylko lepiej
Pogoda piękna za oknem, w pracy komputery szaleją i siedzimy w necie bo nic nie można robić! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, kobietki proszę doradźcie mi czy to już początek owulacji? Troszkę mnie to dziwi, bo to 27 dzień cyklu. Kiedy ona powinna nastąpić? I kiedy wtedy najlepiej serduszkować ?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6929026bf4a0a796.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/74c2388c3ab2ea94.html