Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Andzia jesteś nowa i chyba se nie witałam z toba Więc witam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 20:09
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Hej, ja też jestem nowa i zdeterminowana by zajść w ciążę do końca roku mam nadzieję, że nam się uda. Z mężem na poważnie staramy się 2 cykl, testy owulacyjne 2 dzień z rzędu pokazują,że owulavja powinna być w ciągu 24-36h )))
-
nick nieaktualny9. Estrella
Trochę mnie tu nie było ale ten tydzień taki crazy... brat przyjechał w odwiedziny, my byliśmy u znajomych, którym miesiąc temu urodziła się córeczka, z wizytą, w pracy... MASAKRA...
Ale teraz wracam powinno być już spokojniej... @ już się kończy tak więc niedługo ruszamy ze staraniami...
oby każda z nas do końca roku doczekała się małej fasolkiLena Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny orientuje się może jak to jest z kwasem foliowym? Do tej pory przyjmowałam codziennie 0,4 mg dziennie... dziś kupiłam sobie zestaw witamin i minerałów gdzie kwas jest w ilości 0,2 i tak się zastanawiam czy mogę brać i jedno i drugie? Można przedawkować? Niby zalecana dawka to 0,4 tak więc gdybym tylko ten zestaw minerałów brała to za mało kwasu.. już sama nie wiem
-
nick nieaktualny
-
10. Mimi86
hej, co myslicie o takich wynikach nasienia ???
koncentracja plemnikow 12,31
calkowita liczba plemnikow w ejakulacie 43,08 mln
ruch postepowy (PR) 20,17 %
ruch całkowity (PR+NP) 31,93 %
brak ruchu 68,07 %
plemniki zywe 94 %
prawidlowe plemniki 10%
nieprawidlowa budowa plemnika 90%
chyba zle co nie ?maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
wróciłam dziewczynki!!! kolejna na liście melduję się - oczywiście gotowa do działania. Zakupy zrobione, ubezpieczenie załatwione, wszystko w miarę szybko poszło... po 21 w domu ha ha ha ... cały dzień latałam jak dzikus
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ale pomyśl też , że w normalnej diecie też coś przyswoisz tego kwasu ja np piję multiwitaminy i wodę niemalże przez cały dzień i w tej multiwitaminie też jest kwas foliowy nie wiem czy można to przedawkować ale z tego co gdzieś kiedyś czytałam to niby przyjmowanie zbyt długo kwasu foliowego może się przyczynić do tego że komórki rakowe lepiej się rozwijają czy jakoś tak ;p
hmm.. z tymi rakowymi to mnie nie strasz bo 14 października będę miała usuwane znamię i już zaczynam się nakręcać, że wyniki źle wyjdą
może zrobię tak, że będę brała ten suplement diety i po pół tabletki folika dawka będzie wtedy utrzymana