Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzialam twoj wykres Landryneczko i mi sie wydaje ze powinno sie udac od tego cyklu i ja pokaze wykres. Teraz lece milego dnia :*
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
14.foxyhell
Dziewczyny mam głupie pytanie, jak uprawiałam z mężem seks o 1 w nocy to na wykresie powinnam zaznaczyć dzisiejszą datę rano czy wieczorem ? A może powinnam zaznaczyć wczorajszą wieczorem ?
Nie wiem tak samo co z tym testem owulacyjnym....od 3 dni go robię i pokazuje mi dni płodne i owulacja powinna być w ciągu 24-36h (prążek T jest ciemniejszy od C) to znaczy, że owulacja będzie jutro czy coś jest nie tak ? Na podstawie średniej w aplikacji womenlog pro pokazywało mi, że owulacja powinna być wczorajWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 14:01
-
Też się zapiszę skoro już się nastawiłam na ten 2014 rok
15. Muffinka1019
Staram się udzielać, ale musiałam się troszkę dystansu nabrać, bo ostatni @ źle na mnie wpłynął. Tak jak już kiedyś pisałam, te wykresy to taka moja mała nadzieja, bo wcześniej ich nie prowadziłam. Mamy jeszcze mniej więcej 3 szanse w tym roku. Choć ja liczę na grudzień.
Mój mąż znowu był dziś na badaniu nasienia, oby tym razem było wyszło dobrze.
-
nick nieaktualnyDziewczyny kopiujcie liste bo potem muszę was szukać i dopisywać
Morwa prl mam 31,46
estradiol 66,03
lh 14,33 a fsh 6,25 i tu za duży stosunek jest więc chyba szans na to ze się moglo udac nie ma tylko skad ta temp
Fatim zaznacz jako wieczór
Morwa ja mam wysoką tarczyce ponad 3,400 ale w styczniu robiona teraz we wtorek powtarzam -
nick nieaktualnyMini Mouse wrote:He he Estrella dla pocieszenia u mnie też swieci słoneczko a ja biorę się za sprzątanie. Mąż w pracy jest. Także nie jesteś sama pozdrawiam serdecznie
Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama również pozdrawiam! u mnie już posprzątane... jeszcze poprasować muszę ale to później... teraz czas odpocząć i nadrobić zaległości z forum
-
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:Dziewczyny, czy spożywacie siemię lniane? Jak tak, to w jaki sposób? Kisiel, ziarna mielone? Wczoraj kupiłam cały kg i szczerze powiem, że nie wiem jak się za to zabrać
też się nad tym zastanawiam... mam kupione i tak leży bo nie wiem jak to pić za to kupiłam sobie olej lniany więc może coś pomoże na śluz... a jak nie to przynajmniej dostarczy mi duuużo potrzebnych składników bo jest bardzo zdrowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny