Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:Dziewczyny, czy spożywacie siemię lniane? Jak tak, to w jaki sposób? Kisiel, ziarna mielone? Wczoraj kupiłam cały kg i szczerze powiem, że nie wiem jak się za to zabrać
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
11. Butter
Hej dziewczyny, co tam u Was? Ja dzisiaj na obiadek robiłam pierogi ruskie,potem sprzątanko i tak zleciał dzionek, a teraz się szykuje bo mój mnie dzisiaj zabiera na kolację z okazji 1 rocznicy ślubu , a potem winko i te sprawy, trzeba się czasem odstresować buziaki i miłego wieczorka.
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Estrella ale np kwasu czytałam że trzeba 400 i na ovu nawet kiedyś pisało a żelaza 40 ... sama nie wiem teraz grr . Czyli ja za dużo biorę ale w tbl kwasu np jest 400 tej co biore
ja też już nic nie wiem... poza tym kwasem, którego nieświadomie brałam więcej bo byłam przekonana, że w tym magnezie go nie ma...
16-ego idę do endokrynologa a 21-ego do ginekologa, pogadam z nimi o witaminach i minerałach... może oni coś polecą... może jakieś tabletki specjalnie dla kobiet planujących ciążę...
-
nick nieaktualnyPewnie to ile trzeba czego brać też zależy od ilości tych składników w naszym organizmie... jednych jest mniej, innych więcej... chyba należałoby posprawdzać ich poziom i do tego dawkę dostosować, tak mi się wydaje... a jeśli nie mamy takiej wiedzy to lepiej moim zdaniem nie przeginać ani w jedną ani w drugą stronę
Butter to baw się w takim razie dobrze! Miłego wieczoru
Ja niedługo jadę po mojego męża, skoczymy na jakieś zakupy i już razem ten wieczór spędzimy -
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie dziś niby 4pdo . Na wkładce pojawiła się plamka ( czy to śluz ) taka jakby lekko brązowa z niteczką . Do tego boli brzuch jak na @ . Jajniki pulsują . Temp. w górze szyjka otwarta w miarę wysoko ale już twardnieje nie wiem co się dzieje Co to może być ? Plamienie ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paty090924 wrote:dobry wieczór dziewczynki:)) czuje że coś się dzieje .. a raczej stało się temperaturaa się utrzymuje .. mam typowe objawy..ale boje się rozczarowania ...
Paty090924 lubi tę wiadomość