Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Teraz zbadałam szyjke macicy wiem ze nie powinnam, 8 dp iui tez badalam szyjke byla wysoko twarda zamknieta... dzisiaj jest 13 dni po IUI 2 dni przed @ szyjka jest wysoko zamknieta i bardziej miekka niz twarda i na okolo niej jest dużo bialego lepkiego sluzu a jak dotad jak sie badałam przed @ w nieudanych cyklach w tym dniu na szyjce nie mialam zadnego sluzu byla czysta wiec sie zastanawiam ze moze jednak sie udalo ale boje sie tym ze szyjka zrobila sie miekkawa... nie wiem co myslec za 2 dni sie okaze
Powiedzcie czy szyjka na poczatku ciazy zawsze musi byc twarda czy nie ?
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualnyPysiaaa21 wrote:Hej dziewczyny
Teraz zbadałam szyjke macicy wiem ze nie powinnam, 8 dp iui tez badalam szyjke byla wysoko twarda zamknieta... dzisiaj jest 13 dni po IUI 2 dni przed @ szyjka jest wysoko zamknieta i bardziej miekka niz twarda i na okolo niej jest dużo bialego lepkiego sluzu a jak dotad jak sie badałam przed @ w nieudanych cyklach w tym dniu na szyjce nie mialam zadnego sluzu byla czysta wiec sie zastanawiam ze moze jednak sie udalo ale boje sie tym ze szyjka zrobila sie miekkawa... nie wiem co myslec za 2 dni sie okaze
Powiedzcie czy szyjka na poczatku ciazy zawsze musi byc twarda czy nie ?
-
nick nieaktualny
-
Evaa wrote:kurcze 3 mam kciuki.... musi sie udac.... tak na to patrze... to my wszystkie o nasze ciaze walczymy
Evaa lubi tę wiadomość
-
Flexi wrote:Dziewczyny czy to normale, ze od trzech dni mam sluz albo rozciagliwy albo wodnisty a jutro mam dostac @...
-
Morwa wrote:Andzia mam nadzieję , że będzie dobrze i pęcherzyk pęknie do jutra trzymam kciuki daj znać jak będziesz po jutrzejszej wizycie:) tylko jak najszybciej