Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez trzymam kciuki za ten jutrzejszy test ! a tak w ogóle to pragnę dołączyć do grona mamusiek, które zobaczą te 2 upragnione kreseczki do końca tego roku ! czasu już coraz mniej, ale trzymam za was i za siebie bardzo mocno kciuki ! damy rade Kobietki !!!
-
JA TEZ TERAZ NIE MIALAM ZADNYCH OBJAWOW JAK NA @ I CO I DUPA DZISIAJ PLAMIENIA A JUTRO SIE ROZKRECI BO JUZ PRZY SZYJCE JEST KREW I 4 INSEMINACJA NIE UDANA.. WIEC BRAK OBJAWOW CIOTOWYCH NIE OZNACZA NIC MOZE POJAWIC SIE BEZ OBJAWOWO TAK JAK POJAWILA SIE U MNIE...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 23:42
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
Hejka dziewczyny jestem, od tego cyklu zaczne wczesniej mierzyc temp. Milego poniedzialku. Ide pospac jeszcze i biore sie za sprzatanie itd.
-
Cześć dziewczyny moja tempka szaleje, ale co tam, podejrzewam, że @ będzie na czas z dokładnością co do minuty Najgorsze jest to, że jak powiedziałam mojemu M., że lepiej się wstrzymać z po owu do samej @, wziął to na serio i powiedział, że z nici, jeśli ma to pomóc, a skoro może zaszkodzić to abstynencja
Strasznie mi się chcę jemu chyba dwa razy bardziej ... -
nick nieaktualnyWitam w ten poniedziałkowy zimny poranek ja juz w pracy, a taka jestem zmęczona ze tylko kawa może mi pomóc niedziela udana pochodzilam po sklepach, film tez mi się podobał tak więc polecam trochę dużo się w nim dzieje dlatego czasem ciężko ogarnąć wszystkie wątki do tego specyficzny slang ale fabuła ciekawa i daje do myślenia, a ja takie filmy lubię
Morwa jak tam test?
Miłego dnia wszystkim -
Hej dziewczyny, mam pytanie z innej beczki, ale mam nadzieje, że pomożecie powiedzcie mi czy kwas foliowy zawarty w zestawie witamin dla kobiet starających się i kobiet w ciąży o zawartości 400 mg(czy tam innej jednostki) wystarczy? czy powinno się brać osobno sam kwas foliowy?
-
kusiczka wrote:Hej dziewczyny, mam pytanie z innej beczki, ale mam nadzieje, że pomożecie powiedzcie mi czy kwas foliowy zawarty w zestawie witamin dla kobiet starających się i kobiet w ciąży o zawartości 400 mg(czy tam innej jednostki) wystarczy? czy powinno się brać osobno sam kwas foliowy?
-
kusiczka wrote:Dziękuję na opakowaniu jest napisane, że jest to 200% zalecanego dziennego spożycia
-
ja kiedyś zaszalałam i przez 180 dni brałam 800 kwasu. Nie zauważyłam różnicy, poza tym, że za każdym razem jak je brałam to się stresowałam czy aby nie za duża dawka...
-
nick nieaktualnyZ ciekawości sprawdziłam i też mam opakowanie takiego 800 mg (kupiłam w aptece, polecony przez farmaceutkę). Nawet prawdę mówiąc nie zwróciłam na to uwagi, na pudełku nawet ma napis, że dla starających się morfologię mam piękną, ale nie wiem, czy to dzięki niemu, chyba zawsze miałam ok, przez jakiś czas oddawałam krew i byłam badana dość często - zawsze ładnie