X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak tam wasze staranka Evaa widzę że szalejecie :D Trzymam kciuki :)

• Evaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:02

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój to tylko chodzi za mną i pyta czy dalej pływam (po naszemu czy mam @) :D a ja go niestety cały czas zbywam... i tak noc poślubna była bez <3 :D

• Evaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Evaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Dżejzi lubi tę wiadomość

• Evaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

werni, Madera lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evaa wrote:
    No wlasnie... Najlepsze zyczenia na nowej drodze zycia ;) juz Po slubie..... Buzka
    Dziękuję :)

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżejzi no właśnie!!! gratulacje!!! i wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia!!! Co się nie chwalisz jak było i co było ???!!!

Dżejzi lubi tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    dżejzi no właśnie!!! gratulacje!!! i wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia!!! Co się nie chwalisz jak było i co było ???!!!
    Dziękuję :)
    A czym tutaj się chwalić :P :D
    Pójdę na łatwiznę i wkleję wpis z pamiętnika, bo działo się dużo :D

No więc tak Wszystko zaczęło się w czwartek 2.10.14r. wiezorkiem jak "wygłupiałam" się z mężem Przewróciłam się na plecy i zaczęła boleć łopatka, łzy w oczach i bezsilność jak nie mogłam ruszać lewą ręką No to na pogotowie. Na miejscu, stwierdzili że zwichięty bark i dali skierowanie do szpitala wojewódzkiego na prześwietlenie. Olałam to i nie pojechałam na to prześwietlenie, nie chciałam pakować się w gips przed ślubem
    W piątek dużo przygotowań, mąż wziął wolne w pracy żeby mi pomóc, ale i tak było za mało rąk, bo moja jedna ręka była "gówno warta" Telefon do mamy: - Mamusiu POMOCY! Nie radzimy sobie.... -Dobrze zaraz przyjade... Maminka nam pomogła, troszkę się pośmialiśmy, ustaliliśmy o dalej, dekoracje zrobione. Wszystko dopięe na ostatni guzik. Około 24 kopiel w wannie i zaczął się ogromny ból... lód z lodówki, tabletki, maść rozgrzewająca i do spania. Przeszło na godzinkę, w tym czasie ukochany już zasnął a ja kręciłam się na wszystkie strony... Z bólu i nerwów.
    SOBOTA! Budzik nastawiony na 5:00 mój i 5:30 od Mateusza. NIE SŁYSZAŁAM BUDZIKA!!!! Wstaliśmy o 7:23!!! Szybkie ubieranie, kurs po ciasa, przygotowanie do reszty wszyskiego, telefon do świadków, fryzjera, foografa. Fryz zrobiony, paznokcie przyklejone Zapomniałam zrobić makijaż i założyć biżuerię, a była przygotowana w widocznym miejscu! Godzina 9:28 ja panika, że nie zdążymy! Jesteśmy na miejscu. Ksiądz pyta czy jesteśmy gotowi, patrzę nie ma moich rodziców znowu panika i proszenie żeby jeszcze chwilkę poczekać.... Telefon do rodziców: - Gdzie jesteście? - W korku stoimy - Ile wam to zajmie? - 10 Min. -Ok czekamy.... Uspokoiłam się troszkę....
    Ceremonia jak każda inna Teoretycznie, nasza była wyjątkowa. Popłakałam się jak Mężulek kochany mówił przysięgę i odwrotnie... Płakaliśmy oboje ze szczęścia... później obrączki i kolejny problem i spuchły pale z nerwów i Maeuszowi też, ja z jedną ręką nie potrafiłam tej obrączki mu założyć... Poógł mi KSIĄDZ! Obrączki założone, ceremonia skończona. Przed kościołem znowu łzy, życzenia i słowa Męża: -Żonko moja kochana, tak się cieszę, że mam Ciebie blisko... Kolejne łzy, przytulił mnie, pocałował i wszysy zaczęli klaskać Nie wiedziałam jak zareagować, cieszyłam się przez łzy
    Wesele-> Wódka, zabawa, tańce, jedzenie i tak w kółko Chodziliśmy od stolika do stolika, żeby z każdym porozmawiać i UWAGA!!! Moja przyjaciółka jest w ciąży i 3 stycznia idziemy do nich na wesele... Godzina 23:57 przygotowanie do otrzepin i do podziękowania dla rodziców, najpierw śmiech zabawa, kolejni młodzi, taniec nowo wybranych młodych, którzy będą się hajtać w przeciągu roku i chyba 100 raz odśpiewane STO LAT! Podziękowanie z kolejnymi łzami i z nutką zabawy, taniec z rodzicami i wpadła kapela góralska, która przypadkiem przechodziła obok naszego domu weselnego (Przypadek? Możliwe ) Godzina 7:15 Koniec imprezy! Jak ja to wytrzymałam z bólem owulacyjnym, z bólem ręki, ze zmęczenia po 2 nieprzespanych nocach i z obrączką na spuchniętym palcu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 15:41

małaMyszka lubi tę wiadomość

• Evaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:03

Dżejzi lubi tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heehehe a jak teraz z barkiem? lepiej? Adrenalinka jest fajna przy jakich imprezach :D

Dżejzi lubi tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to zawsze mam szczęście do takich przypadków :D Moje 3 urodziny pamiętam jakby działo się to wczoraj :P dostałam rowerek no i oczywiście trzeba przetestować, ale miałam szybko przyjść, bo czekał tort. Wziełam rowerek i chciałam zobaczyć jak to jest jak się zjedzie po schodach, nagle płacz cała buzia we krwi, pół buzi zdarte, ale świeczki zdmuchłam z uśmiechem :D

małaMyszka, Evaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    heehehe a jak teraz z barkiem? lepiej? Adrenalinka jest fajna przy jakich imprezach :D
    Dalej ręki nie mogę podnieść, każdy ruch nią boli, ale już troszkę ruszam w łokciu, nadgarstku i palcach, pierwsze dni były straszne nie ruszałam w ogóle ręką :D

Taaa nie zapomnę tego nigdy :D

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to najważniejsze, że jest jakaś szansa na odzyskanie sprawności ... chociaż powiem, że możesz mieć później problemy. Przy takim zwichnięciu odczuwa się wszystko 100 razy mocniej...

Dżejzi lubi tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może w tańcu Ci się nastawił, co?

Dżejzi lubi tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    może w tańcu Ci się nastawił, co?
    Już mi babcia powiedziała, że będę to w starości odczuwać ;/ a kiedy to się stało nie wiem :D z każdym dniem jest ciut lepiej jak wstaję :P rączki męża chyba uleczają :D

małaMyszka lubi tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżejzi wrote:
    rączki męża chyba uleczają :D
    oj tak ... rączki męża potrafia czasami zdziałać cuda :D

Dżejzi, soprecious68 lubią tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to fakt :D Kiedyś mama z babcią całowały w ranę :) Teraz mamy od tego swoich ukochanych :D

• Evaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:07

Dżejzi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evaa wrote:
    Jak sie czujesz z obraczka na palcu ;) mi na poczatku ciezmo bylo sie przyzwyczaic ...
    Już się przyzwyczaiłam, nie jest tak źle jak myślałam, ale strasznie mi teraz puchnie :D

‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ