Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaty090924 wrote:CZEŚĆ DZIEWCZYNKI
jak tam mija poniedziałkowy poranek? u mnie leniwie.. tak mi się nic nie chce..
ciężko się opanować przed zrobieniem testu ale poczekam do okresu..
wierzymy i czekamy na nasz maleńki CUD
Jest poniedziałek, a ja leczę jeszcze kaca po sobocie Pozdrawiam i trzymam kciuki za CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 10:38
Paty090924 lubi tę wiadomość
-
u mnie ovu zrobiło psikusa i wykasowało mi owulacje z wykresu, a dziś wg wcześniejszych obliczeń przewidywał @. dziś nadal śluz rozciagliwy jako od kilku dni. no juz nic z tego nie rozumiem, chyba idzie jednak ta franca bo tempka spadła a bóle mam. więc cykl był pewnie bezowulacyjny.. tylko wtedy skąd ten skok tempetarury ?!
co do kwasu foliowego to mi lekarz zalecał 400 bo i tak nadmiar jest wydalany wraz z moczem więc nie da się mieć "za dużo". i to w pierwszej ciązy od poczatku kwas foliowy a dopiero po pierwszym trymestrze grupę witamin dla ciężarnych mi włączył. i młody się zdrowiutki urodził. więc ja teraz nie biore żadnych witamin bo awitaminoza tez jest zła a nie trudno sie o nia postarać, że tak powiem
-
Cześć dziewczyny! Flexi, czas pokaże
Ja rzadko tu zaglądam, bo odpoczywam do 14 grudnia... więc deadline 31.12.2014 jest dla mnie niemożliwy, co najwyżej z owulacją zdążę jak dobrze pójdzie
Wam życzę powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny dziś u Mnie pogoda od samego rana do dupy , deszcze leje aż się z domu nie chce wychodzić a mnie dziś czeka za pare godzin lot do Polski ... mam nadzieje , że chociaż tam bedzie cieplej bo Ja okropny zmarźluch jestem . Masakra . Teraz w pracy siedze jeszcze 3,5 h i zbieram się na samolot ...
Mnie Ovu zmieniło owulacje z 15 dnia cykly gdzie był spadek do 36.26 i szły tempki w góre ale dzisiaj jest 20 dc a mnie tempka spadła do 36.50 i zmieniło mi owulacje na 16 dc gdzie była tempka 36.47 ;> dziwnie to strasznie wylicza ... zastanawiam się czy wgle doszło do owulacji w tym cyklu po CLO ... chociaż mam szyjke i śluz taki , że jak czytałam to albo zapołodnienie albo po owulacji jestem więc moze i z owulką się w koncu udało i pojawiła się ... cięzko stwierdzić bez potwierdzenia lekarza ale teraz lece specjalnie na badania do PL to się okaze mniej więcej Miłego poniedziałku
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Hej dziewczyny dziś u Mnie pogoda od samego rana do dupy , deszcze leje aż się z domu nie chce wychodzić a mnie dziś czeka za pare godzin lot do Polski ... mam nadzieje , że chociaż tam bedzie cieplej bo Ja okropny zmarźluch jestem.
Nie rób sobie nadzieji, bo w Polsce pogoda nie lepsza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 12:59
-
ja z moim M. się wstrzymaliśmy. Niby są lepsze warunki na zagnieżdżenie. Nie wiem, miałam wrażenie, że przed chwilą lekko pokrwawiłam podczas robienia piśku, mam nadzieję, że to moja chora wyobraźnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 13:32
-
nick nieaktualnyJa z początku starałam się unikać wszystkiego, a bo to ciąży zaszkodzi, a bo to z zajściem będzie problem, jak zacznę taki tryb życia to nie będzie czasu na dziecko, a teraz żyję "jak chcę" nie ograniczam się, kożystam z życia jak mogę. Co ma być to będzie
kot_bury lubi tę wiadomość