X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżejzi wrote:
    Dziękuję :)
    A czym tutaj się chwalić :P :D
    Pójdę na łatwiznę i wkleję wpis z pamiętnika, bo działo się dużo :D

No więc tak Wszystko zaczęło się w czwartek 2.10.14r. wiezorkiem jak "wygłupiałam" się z mężem Przewróciłam się na plecy i zaczęła boleć łopatka, łzy w oczach i bezsilność jak nie mogłam ruszać lewą ręką No to na pogotowie. Na miejscu, stwierdzili że zwichięty bark i dali skierowanie do szpitala wojewódzkiego na prześwietlenie. Olałam to i nie pojechałam na to prześwietlenie, nie chciałam pakować się w gips przed ślubem
    W piątek dużo przygotowań, mąż wziął wolne w pracy żeby mi pomóc, ale i tak było za mało rąk, bo moja jedna ręka była "gówno warta" Telefon do mamy: - Mamusiu POMOCY! Nie radzimy sobie.... -Dobrze zaraz przyjade... Maminka nam pomogła, troszkę się pośmialiśmy, ustaliliśmy o dalej, dekoracje zrobione. Wszystko dopięe na ostatni guzik. Około 24 kopiel w wannie i zaczął się ogromny ból... lód z lodówki, tabletki, maść rozgrzewająca i do spania. Przeszło na godzinkę, w tym czasie ukochany już zasnął a ja kręciłam się na wszystkie strony... Z bólu i nerwów.
    SOBOTA! Budzik nastawiony na 5:00 mój i 5:30 od Mateusza. NIE SŁYSZAŁAM BUDZIKA!!!! Wstaliśmy o 7:23!!! Szybkie ubieranie, kurs po ciasa, przygotowanie do reszty wszyskiego, telefon do świadków, fryzjera, foografa. Fryz zrobiony, paznokcie przyklejone Zapomniałam zrobić makijaż i założyć biżuerię, a była przygotowana w widocznym miejscu! Godzina 9:28 ja panika, że nie zdążymy! Jesteśmy na miejscu. Ksiądz pyta czy jesteśmy gotowi, patrzę nie ma moich rodziców znowu panika i proszenie żeby jeszcze chwilkę poczekać.... Telefon do rodziców: - Gdzie jesteście? - W korku stoimy - Ile wam to zajmie? - 10 Min. -Ok czekamy.... Uspokoiłam się troszkę....
    Ceremonia jak każda inna Teoretycznie, nasza była wyjątkowa. Popłakałam się jak Mężulek kochany mówił przysięgę i odwrotnie... Płakaliśmy oboje ze szczęścia... później obrączki i kolejny problem i spuchły pale z nerwów i Maeuszowi też, ja z jedną ręką nie potrafiłam tej obrączki mu założyć... Poógł mi KSIĄDZ! Obrączki założone, ceremonia skończona. Przed kościołem znowu łzy, życzenia i słowa Męża: -Żonko moja kochana, tak się cieszę, że mam Ciebie blisko... Kolejne łzy, przytulił mnie, pocałował i wszysy zaczęli klaskać Nie wiedziałam jak zareagować, cieszyłam się przez łzy
    Wesele-> Wódka, zabawa, tańce, jedzenie i tak w kółko Chodziliśmy od stolika do stolika, żeby z każdym porozmawiać i UWAGA!!! Moja przyjaciółka jest w ciąży i 3 stycznia idziemy do nich na wesele... Godzina 23:57 przygotowanie do otrzepin i do podziękowania dla rodziców, najpierw śmiech zabawa, kolejni młodzi, taniec nowo wybranych młodych, którzy będą się hajtać w przeciągu roku i chyba 100 raz odśpiewane STO LAT! Podziękowanie z kolejnymi łzami i z nutką zabawy, taniec z rodzicami i wpadła kapela góralska, która przypadkiem przechodziła obok naszego domu weselnego (Przypadek? Możliwe ) Godzina 7:15 Koniec imprezy! Jak ja to wytrzymałam z bólem owulacyjnym, z bólem ręki, ze zmęczenia po 2 nieprzespanych nocach i z obrączką na spuchniętym palcu

Dżejzi, ale miałaś przygody!!! Pozdrawiam :)

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawszy dzień :D bedzie co wspominać :P

Mini Mouse lubi tę wiadomość

• kasiadiamencik Nowa

Wysłany: 6 października 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszlam tu bo nie mam do kogo sie wyplakac. Marze o dzidzi, staramy sie z mezem pol roku z przereami na moje zapalenia pecherza, bakterie, grzybki. Brak mi juz sil, znow walcze z bolami okolic intymnych. Lekarze bezradni, a ja w psychicznej depresji. Myslalam, ze pazdziernik bedzie laskawy, ze zobacze 2 kreseczki. A tu juz brazowe plamienie i bol podbrzusza ns @, jestem wrakiem i nie mam z kim pogadac. Mam 29 lat; (

małaMyszka lubi tę wiadomość

Kasia
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżejzi- Wszytskiego naj dla Was :* A przezycia mieliście nie z tej Ziemi ;)

A ja po USG...pęcherzyk gigant nie pękł...rosnie dalej :( Dostałam Duphaston 7 dni 3x1 tabl-mam nadzieję, że się wchłonie....i znowu czekanie ehh :(

Dżejzi lubi tę wiadomość

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:07

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:08

• soprecious68 Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia,nie poddawaj sie. Po gorszych chwilach,zawsze przychodza lepsze .

Moze powinnas zasiegnac pomocy gdzies dalej, u bardziej doswiadczonych lekarzy.

Wierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo <3
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Evaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Morwa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 21:11

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evaa wrote:
    kurcze zawsze cos... no nic kochana na pewno inny nastepny cykl bedzie dla Was owocny <3 buziaki
    Oby...najlepiej najbliższy :D

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evaa wrote:
    Jutro ide kupic migdaly ... ponodz maja dobry wplyw na plodnosc,,, wiec od jutra garsc migdalow dziennie... :)
    Zjadłam w piątek całą paczkę, dobre są na endomentrium...u mnie było ładne 13,5mm :)

<3
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Morwa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 21:11

• Morwa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 21:12

• Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno pomagają gorące kąpiele i herbatki z kwiatów czarnej malwy na przyspieszenie okresu. Ja tego na sobie nie wypróbowałam, ale wyczytałam to na necie.

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nad migdałami reż się zastanawiam :) chociaż za bardzo ich nie lubię..

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Morwa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Evaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ