Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Godzinę temu wróciłam z pracy. Po śniadanku, kawce i witaminkach szykuję się na drzemkę ciężka nocka była... i do tego strasznie zmarzłam, nie mogę się rozgrzać może po drzemce zmierzę temperaturę i sprawdzę, czy będzie duża różnica między ta z 5:30 bez snu i przy zmęczeniu po 12 h w pracy
-
Hej dziewczyny Ja już w Polsce od wczoraj wieczora i skleroza zapomniałam ze sobą zabrać termometru owulacyjnego ;/ i musze teraz szukać a nie wiem czy tak w aptece znajde i chyba bede musiała zamawiać ... pogoda się robi ładna ale narazie jeszcze przymrozek ... zbieram się zaraz na zakupki bo juz po śniadanku jestem dziś wolne wziełam na dzień cały i dopiero dyżur mam wieczorem chyba , że ktoś zmiane weźmie moją . a jutro czeka mnie ginekolog w południe i ciekawe co mi powie aż się boje bo specjalnie musiałam przylecieć do Polski na badania ;/ a w piątek bedzie 8 dni po przypuszczalnej owulacji i wtedy rrobie badanie progesteronu i się okaże czy owulacja wystąpiła wgle. Miłego dnia Panie :*
-
nick nieaktualny
-
hej, u mnie słoneczko za oknem ma być dzisiaj podobno 20 st.
Dżejzi gratulacje z okazji ślubu, życzę Wam dużo miłości, wytrwałości i wszystkiego co naj naj naj i przede wszystkim bobaska. Buziaki kochana :*:*:*
Ja przed chwilą dowiedziałam się, że kolejna u mnie w robo jest w ciąży, zaszła w 2 cyklu starań ((, a mnie wszyscy pytają kiedy ja, dobijają mnie te pytania.Wrrrrr!!!!!
-
Wiecie co... moj cykl bardzo ale to bardzo dziwny byl albo i jest.... okres nie dosc ze sie spoznil 5 dni, to jeszcze trwal niecale dwa dni....? Pierwszy dzien strasznie ze skrzeapami, drugi ledwie i dwa dni plamien ale bardzo malo i brazowo... a zawsze mialam 5 do 7 dni @ a pozniej ze dwa dni plamien czasem do tygodnia. No i co? Dzis jest 5 dzien a ani malpy ani plamien nie ma. O co chodzi. Czy ktoras z Was tez tak miala?
Wiem wiem po diagnoze pohde do lekarza ale chcialam poznac Wasze zdanie... -
nick nieaktualny