Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa wrote:Ja przy pierwszej ciazy od niczego sie mi wstrzymywalam.... I sie dziecko zdrowe sie urodzilo
W sumie tak. Czemu mamy sobie czegoś odmawiać. Ale drażni mnie to, że jednak często sobie czegoś odmawiamy, żyjemy zdrowo (ziółka itp.) i się staramy i staramy... a taka nastolatka pójdzie na disco, dziecka nie planuje i "ciach", jest w ciąży. Życie jest czasem niesprawiedliwe -
kasiadiamencik wrote:Przyszlam tu bo nie mam do kogo sie wyplakac. Marze o dzidzi, staramy sie z mezem pol roku z przereami na moje zapalenia pecherza, bakterie, grzybki. Brak mi juz sil, znow walcze z bolami okolic intymnych. Lekarze bezradni, a ja w psychicznej depresji. Myslalam, ze pazdziernik bedzie laskawy, ze zobacze 2 kreseczki. A tu juz brazowe plamienie i bol podbrzusza ns @, jestem wrakiem i nie mam z kim pogadac. Mam 29 lat; (
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
tyle wiadomości ze ledwo nadrobilam zaległości
ja mam akurat zapierdziel w pracy w domu też ciągle coś do zrobienia wiec nawet nie mam kiedy zajrzeć na forum
Dzejzi Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życiai niech na tej drodze za chwile pojawi się bobas
Morwa Ty lepiej nie wywołuj @ tylko rób bete, trzymam kciuki
Andzia1984 tsh i prolaktyne można robić w każdym dniu cyklu. Ponoć przed badaniem prolaktyny powinno się unikać wysiłku również seksu bo to może podnosić jej poziomi wyniki nie będą wiarygodne
A mój mąż się wczoraj rozchorowal... teraz musze Go szybko wyleczyć żeby za tydzien był w formie -
Mój M. tak się zainteresował forum i wykresem, że wczoraj wieczorem przeczytał chyba wszystkie wątki. A rano tylko, weź zobacz czy coś jest nowego... no zobacz ten wątek, tamten...
a jeszcze miesiąc temu było, żebyś się bardziej nie zdołowała przez to forum... ale właśnie dzięki Wam przetrwam już chyba wszystko.
Evaa, werni lubią tę wiadomość
-
Wiadomo, że
na nocy tak mnie wzdęło, a bąki niestety zostały wstrzymane, w mojej główce zrodził się pomysł - zrobiłam test, oczywiście wyszedł negatywny, ale za to jaką miał piękną I krechę!!!!! Jest za wcześnie na jakikolwiek test, to oczywisteWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:44
kot_bury, ZakręconaOna, Rudziutka7, werni lubią tę wiadomość
-
Tsh mozna robić w kazdym dniu cyklu ale prolaktyne podobno w 23 dc powinno sie robic i jak sie człowiek stresuje to sie zwieksza i 2 dni najlepiej nie uprawiać seksu bo to tez podnosi ją . hahahahah demotywator o posranych pomysłach powalił mnie na łopatki
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 13:26
kot_bury, Madera lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualny
-
Ja nigdy nie czułam potrzeby disco...jestem typowym kanapowcem...winko, piwko, dobre jedzonko i jestem w raju.
Siedze w aucie i czekam aż M. wróci z lotniska... wieje i jest zimno. W sumie miałam robić projekt na sobotnie zajęcia, a tu nagle taki wypad pfffff trzeba być spontanicznym a nie skupiać się głównie na obowiązkach. Mam nadzieje, że M. wynagrodzi mi to czekanie jakimś dobrym jedzonkiem na Długiej, bo McDonald`s mnie dzisiaj nie zadowoliWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 17:20
-
Morwa wrote:Nadal nie mam okresu chociaż myślałam że dzisiaj dostanę bo pobolewał mnie brzuch ale to chyba ze strachu przed badaniem tak teraz myślę więc zrezygnowałam z bety i zrobiłam tylko cały komplet badań na tarczycę i wyszły fatalnie
mam chorą tarczycę to jest pewne ;/ muszę się wybrać do endokrynologa a nie mam już siły:(
Głowa do góry ! Ja też walcze z tarczyca i z wariacjami prolaktyny. Trzeba myśleć pozytywniePamiętaj że tarczyca to nie koniec świata :*