Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale miałam dzisiaj urwanie głowy w pracy łej, nawet nie miałam czasu zaglądać na forum, właśnie dziewczyny piecze mi się kurczaczek w marynacie z jogurtu naturalnego + frytki hehe to tak na kolację i pije sobie carlo rossi różowe - moje ulubione winko a Wy co porabiacie ?
-
ja tsh miałam 3,95, potem 1,44 teraz mam 1,33
AntyTpo miałam 100,06 teraz mam 121,20
Także widzisz jak sie zachowują hormony
To nie jest koniec świata odkąd biore hormony to po 6 mies. jak sprawdziłam tsh spadło o połowe bądź dobrej myśli -
Nie ma się czego bac. Im szybciej pojdziesz tym szybciej bedziesz wiedziec co Ci jest i szybciej zaczniesz przyjmowanie hormonow Ja okres zawsze miałam na czas. we wrzesniu po raz pierwszy spoznil mi sie o tydzien.
radziłabym zrobic jeszcze usg tarczycy -
dziewczyny powiedzcie mi czy ja jestem normalna ehh czy mozna zle reagowac na witaminy ????
no bo patrzcie jak zaczlam sie starac to bralam folik pol roku i nic, wkoncu postanowilam sobie zrobic miesiac przerwy i zaszlam wtedy !!
bylo ok ale lekarz kazal mi brac witaminy, wiec zaczelam je brac, a na drugi dzien zaczely sie plamienia no i ciaza obumarla (puste jajo).
ok wiem mogl to byc przypadek.
potem po poronieniu nowy lekarz kazal mi brac wit na probe zeby sprawdzic czy dobrze reaguje (czy nie mam biegunek itd) zaczelam od materny i tak zostalo bo nic mi po niej nie bylo, bralam pol roku ale zanikl mi sluz plodny, potem okazalo sie ze mam torbiela bla bla bla. odstawilam w tym cyklu materne i taaaadaaam sluz plodny i testy ovu pozytywne...
znow przypadek ???maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyMorwa moze byc ciaza, a moze byc od tarczycy. Ja niestety tez mam problemy z tarczyca ponad juz chyba 15 lat sie lecze, moze i 20, bo mnie wczesnie zdiagnozowali. NIe jest najgorzej tylko trzeba brac leki. Takie wyniki wskazuja na hashimoto, ale to nie wyrok.
-
a ja jestem po romantycznej kolacji z Mc`a, którą zjedliśmy w aucie na deser McFlurry Snikers!!!! Bajka !!!! Z orzechami i kulkami czekoladowymi PYCHA!!!!
podobał mi się ten dzień... raz ja jeździłam za moim M., raz On za mną i tak oto zrobiłam 99 km po mieście !!! Nawet nie wiedziałam, że tak sprawnie się już poruszam sama za kółkiem. No, może przyjść jeden mandacior za przejechanie na pomarańczy, ale czerwone nie było...