Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:A ja tak się bałam, że objawy mi zelżały i trochę poznikały, że dla własnego dobra sobie przyspieszyłam badanie hcg i zamiast w pt zrobiłam dziś po 6 dniach od ostatniego i taki wynik mamy : HCG-beta ilościowo 2082,10 mIU/ml - jestem spokojniejsza
podsyłam wiruski
i wszystko ma się tak:
30.09 (26dc) = hcg 40,81 mlU/ml
02.10 (28dc) = 185, 23 mlU/ml
08.10 (34dc - 6 dni później) = 2080,10 mUl/ml
chyba przyrost jest ok
Super!!! Gratuluję
-
nick nieaktualny
-
estrella wrote:Ja już wiem że tego sylwka spedze bez męża bo będzie w pracy wiec super byłoby go spedzic z małą fasolkaEwa99 wrote:Estrella, to witaj w klubie. Ja też sama w sylwka
Ja najprawdopodobniej też. Mój M pewnie spędzi noc w pracy -
Butter wrote:cześć dziewczyny, byłam dzisiaj z mężem na badaniu nasienia, są podobno złe, jestem załamana.
-
Butter wrote:cześć dziewczyny, byłam dzisiaj z mężem na badaniu nasienia, są podobno złe, jestem załamana.
mnie też to czeka
jeśli w tym cyklu się nie uda, to wysyłam M. na badanie nasienia... wczoraj się na to zgodził... -
liczba plemnikow 19,8 mln
całkowita liczba 59,4 mln
ruchliwosc 15%
kategoria a 9%
kategoria b 6%
kategoria c 27%
kategoria d 58%
morfologia 3
babka z laboratorium powiedziała, że nie ma leków na martwa ilość plemników i na zbyt mała ruchliwość. załamało mnie to. czuje sie okropnie.
-
Butter wrote:liczba plemnikow 19,8 mln
całkowita liczba 59,4 mln
ruchliwosc 15%
kategoria a 9%
kategoria b 6%
kategoria c 27%
kategoria d 58%
morfologia 3
babka z laboratorium powiedziała, że nie ma leków na martwa ilość plemników i na zbyt mała ruchliwość. załamało mnie to. czuje sie okropnie.
trzeba być dobrej myśli ... -
dziewczyny staram się dobrze myśleć, ale ciężko, jesteśmy oboje podłamani, przed chwilą umówiłam się do innego gin niż chodziłam, zobaczymy. ustaliliśmy że będziemy zdrowiej jeść, czyli co chyba nici ze smażonymi rzeczami? kupie jeszcze dzisiaj w aptece salfazin, wit c, i zenszen.