Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka:) u was tez tak zimno?@ sie skonczyla wiec wracam do cwiczen. Ten cykl stoi pod znakiem ? Gdyz moj w delegacji wraca na weekendy. Mam nadzieje ze mimo wszystko sie uda:)
Dziewczyny musimy wszystkie zobaczyc || kreski w tym roku bysmy nie pily w sylwestra:)))
Morwa moze naprawde sie udalo:) trzymam kciuki:) -
maaadzik1207 wrote:Hejka:) u was tez tak zimno?@ sie skonczyla wiec wracam do cwiczen. Ten cykl stoi pod znakiem ? Gdyz moj w delegacji wraca na weekendy. Mam nadzieje ze mimo wszystko sie uda:) )
dacie radę, mój też tylko naweekendy w domu i wiem jak to jest ciężko, jaki stres...ale masz rację uda nam się i nie bedzie szampańskiej nocy...no chyba że z Picoll
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze ale bym chciała żeby ten Sylwester spedzic bez alkoholu... Mam nadzieję że Nam wszystkim się uda mąż dalej chory wiec faszeruje go lekami oby mu przeszło...
Morwa ciekawa jestem jakie ja będę miała wyniki tarczycy... troche się boję no ale najważniejsze ze tarczyce mozna leczyć... Ja idę we wtorek na badania wiec jeszcze trochę stresu przede mną... -
nick nieaktualnyHejka dziewczyny, ja dzisiaj złapałam straszna załamkę przez @
Ledwo nie ryczę, jak pomyślę to mam łzy w oczach.
Miałam ogromne nadzieję na ten cykl, bo i wiesiołek i inofolic i coceive plus...
I się człowiek tylko bardziej nakręca
A mąż nie chce w ogóle słyszeć o lekarzu -
nick nieaktualny
-
A ja tak się bałam, że objawy mi zelżały i trochę poznikały, że dla własnego dobra sobie przyspieszyłam badanie hcg i zamiast w pt zrobiłam dziś po 6 dniach od ostatniego i taki wynik mamy : HCG-beta ilościowo 2082,10 mIU/ml - jestem spokojniejsza
podsyłam wiruski
i wszystko ma się tak:
30.09 (26dc) = hcg 40,81 mlU/ml
02.10 (28dc) = 185, 23 mlU/ml
08.10 (34dc - 6 dni później) = 2080,10 mUl/ml
chyba przyrost jest okkot_bury, Morwa, Ewa99, Madera, estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:A ja tak się bałam, że objawy mi zelżały i trochę poznikały, że dla własnego dobra sobie przyspieszyłam badanie hcg i zamiast w pt zrobiłam dziś po 6 dniach od ostatniego i taki wynik mamy : HCG-beta ilościowo 2082,10 mIU/ml - jestem spokojniejsza
podsyłam wiruski
i wszystko ma się tak:
30.09 (26dc) = hcg 40,81 mlU/ml
02.10 (28dc) = 185, 23 mlU/ml
08.10 (34dc - 6 dni później) = 2080,10 mUl/ml
chyba przyrost jest ok