Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
z doświadczenia koleżanki... jej mężowi wyszły bardzo złe wyniki nasienia.
Ona całkowicie się załamała, a mąż zaczął brać jakieś normalne witaminy typ Centrum a zaczął rano biegać. Po paru miesiącach ciąża, a teraz mają śliczną półroczną córeczkę. Nie podłamuj się napewno doczekacie sie swojego szczęscia.[/url] -
Butter wrote:ustaliliśmy że będziemy zdrowiej jeść, czyli co chyba nici ze smażonymi rzeczami? kupie jeszcze dzisiaj w aptece salfazin, wit c, i zenszen.
polecam mięsko grillowane na patelni. Są odpowiednie do tego patelnie... tłuszcz zostaje na dnie a mięsko jest soczyste i zdrowe. Również polecam gotowane lub duszone, w każdej postaci, gulasz, zupa itp. do tego dużooooo papryki i pomidorów! My też zmieniliśmy dietę od lipca. Ale nie ma co rezygnować z przyjemności np. czekoladka, popcorn, chipsy wszystko z umiarem da się ja to wiem. Mój M. boi się badania nasienia, bo twierdzi, że w ogóle nie ma plemników. A jeśli już nawet są to nieruchliwe i ślepe, bez nabojów -
nick nieaktualnyEwa99 i Madera widzę, że nie tylko ja będę bez męża w Sylwka (już mi lepiej)
Ja tam nie planuję Sylwka bo nie ma co planować, mój mąż akurat w tym roku będzie w pracy, a dwa kolejne najprawdopodobniej wolne... no chyba, że coś się zmieni ale jak na razie tak to wygląda więc tym bardziej chciałabym teraz być w ciąży... skoro żadna impreza się nie szykuje, nawet żal nie będzie, że nie można się napićMadera, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyButter wrote:dziewczyny staram się dobrze myśleć, ale ciężko, jesteśmy oboje podłamani, przed chwilą umówiłam się do innego gin niż chodziłam, zobaczymy. ustaliliśmy że będziemy zdrowiej jeść, czyli co chyba nici ze smażonymi rzeczami? kupie jeszcze dzisiaj w aptece salfazin, wit c, i zenszen.
Nie ma się co łamać, trzeba wierzyć i próbować wiele razy się słyszy, że niby nie ma szans... a laski zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci tak więc trzeba myśleć pozytywnie! Wierzę, że nam wszystkim się uda prędzej czy później -
butter nam tez wyszlo zle nasienie pleminkow mamy jeszcze mniej niz wy
to nasze wyniki :
koncentracja plemnikow 12,31
calkowita liczba plemnikow w ejakulacie 43,08 mln
ruch postepowy (PR) 20,17 %
ruch całkowity (PR+NP) 31,93 %
brak ruchu 68,07 %
plemniki zywe 94 %
prawidlowe plemniki 10%
nieprawidlowa budowa plemnika 90%
kupilam mezowi salfazin i L karnityne i zapisalam nas na 18 listopada do kliniki gdzie przyjmuje ginekolog i androlog zarazem.
ponoc ruchliwosc da sie zwiekszyc, powodzenia.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny