Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkich otóż od pół roku starania o dziecko nie przynoszą żadnych efektów:( Kontrola śluzu temperatury pilnowanie dni płodnych i nic. Jestem już tym wszystkim załamana. Robiłam badania jajeczkowanie odbywa się z mojej strony jest wszystko w porządku nie wiem jak przemówić do faceta żeby sam poszedł się zbadać bo może z nim coś się dzieje tak bardzo byśmy chcieli mieć dziecko a tyle nie wychodzi...coś może poradzicie odnośnie starań?bkkk
-
My i tak musimy robic wiecej badan niz nasi mezowie, to powinni przynajmniej pojsc choc raz do lekarza jak im zalezy by miec dzieci. To my bedziemy rodzily w bolach nie oni, powinni brac to pod uwage.
Toxey, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:Dokladnie... A cala reszta nalezy do nas...
dokładnie!
bkkk to Ty powinnaś wiedzieć jak porozmawiać z facetem, każdy inaczej do tego podchodzi... Dla żadnego spuszczanie się do słoiczka nie jest frajdą. Ale albo chce mieć dzieci albo nie. Boi się pewnie, że wina spadnie na niego i straci cząstkę swej męskości!! Ahh faceci myślą nieraz jak dzieci...
Musisz być silna! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 07:34
-
nick nieaktualnyZ moim m. też nie jest łatwo...
Faceci zawsze są trudni, mój gin mi tłumaczył kiedyś, że facet łączy swoją zdolność płodności ze zdolnościami seksualnymi itd. Nie rozumieją, że moga być najlepszymi kochankami ale niestety niepłodnymi.
Mój cąły czas nie chce iść do lekarza, żadnych leków też nie chce brać, postanowiłam mu dać ultimatum, czekam tylko aż przyjdą zamówione suplementy.
Albo zacznie systematycznie brać dopóki nie dotrze do niego, że oboje musimy się szczegółowo przebadać, albo wracamy do antykoncepcji (chociaż i tak najwidoczniej nie jest potrzebna). Ale przynajmniej z głową będzie zdrowiej, bo nie będę się co miesiąc objawów ewentualnej ciąży doszukiwać...
Co myślicie o takim zestawie?
Salfazin
SWANSON Maca
SWANSON Tribulus Terrestris
kwas foliowy
wit C -
Moj na szczescie bierze tabletki, ten miesiac vitotal dla mezczyzn. Zobaczymy jaki bedzie efekt na koniec. Zapisuje jego w swoich notatkach kiedy bral.
-
nick nieaktualny