Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hejka, ja wczoraj swojemu zakupiłam androvit, zeńszen, kwas foliowy zaczął łykać od wczoraj bez żadnego protestu, wczoraj też mu powiedziałam, że kupuje sokowirówkę i będzie pił dużo soków z warzyw np z selera bo podobno są dobre dla mężczyzn na płodność i powiedział, że nie ma problemu. Także chociaż tyle, że narazie jest układny, ale zobaczymy ile to potrwa.
Toxey, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:Z moim m. też nie jest łatwo...
Faceci zawsze są trudni, mój gin mi tłumaczył kiedyś, że facet łączy swoją zdolność płodności ze zdolnościami seksualnymi itd. Nie rozumieją, że moga być najlepszymi kochankami ale niestety niepłodnymi.
Mój cąły czas nie chce iść do lekarza, żadnych leków też nie chce brać, postanowiłam mu dać ultimatum, czekam tylko aż przyjdą zamówione suplementy.
Albo zacznie systematycznie brać dopóki nie dotrze do niego, że oboje musimy się szczegółowo przebadać, albo wracamy do antykoncepcji (chociaż i tak najwidoczniej nie jest potrzebna). Ale przynajmniej z głową będzie zdrowiej, bo nie będę się co miesiąc objawów ewentualnej ciąży doszukiwać...
Co myślicie o takim zestawie?
Salfazin
SWANSON Maca
SWANSON Tribulus Terrestris
kwas foliowy
wit C
Troche sporo tych leków kochana, może spróbuj zamiast tych 4 :salfazin, swanson x2 i wit c - androvit, bo on zawiera wszystkie te witaminki, poczytaj sobie, zawsze im mniej leków tym lepiej dla wątroby.Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wczoraj mama mi opowiadała taki przykład z rodziny, że facet był całkowicie bezpłodny, 0 plemników żywych, i nie miał już żadnej nadzieji, nawet kiedyś jakaś laska go podała o alimenty ale sąd odrzucił pozew bo zaświadczenie od lekarza pokazywało, że jest bezpłodny i niema szans na to. i słuchajcie najlepszego, teraz jest z inną laską i ostatnio urodziło mu się dziecko, jest do niego niesamowicie podobne, robił badania dna bo myślał, że puściła go kantem ale okazało się, że jego
I gdzie tu logika?Dżejzi, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie,mówiłam wczoraj mojemu, że póki są żywe plemniki to jest nadzieja, że troszkę musi o siebie zadbać i będzie w porządku. Boże jak ja bym chciała taki CUD.
Wczoraj jak słyszałam o tej lasce co rodziła dzieci i wkładała do lodówki to normalnie taką tylko powiesić france. Przecież taka świruska nie powinna mieć w ogóle dzieci, normalnie serce się kraja.