Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny , pogoda u Mnie śliczna dziś aż trzeba wyjść na zakupki i skorzystać , przespacerować a później obiadek i na 16 dyżur w pracy eh do 24 ;/
Wczoraj byłam u ginekologa i zrobiłam sobię cytologie bo pierwszy raz robiłam zbadała mnie , zrobiła usg dowcipne i powiedziałam jej , że w 15 dniu cyklu miałam taki ból brzucha , że umierałam normalnie sprawdziła powiedziała , że tak wtedy była owulacja bo jest ślad na jajniku po pękniętym pęcherzyku i resztka płynu w Zatoce została więc owulacja była na bank z prawego jajnika ;)kazała za 10 dni dni iść na bete sprawdzić co i jak bo mówiłam jej , że serduszkowanie było 14 i 16 dc więc nawet jak owulacja wystąpiła 1 15 dniu cyklu to może być ok a 16 to już wgle hehe pójdę i zobaczymy co i jak , ciesze się od wczoraj jak dziecko bo CLO pomogło i wystąpiła owulacja bez podania Pregnylu ani nie było monitoringu powiedziała , że jak teraz nie zaszłam to mam ciągle brać CLO . 20.10 pójde na bete i zobaczymy co i jak ale nie nastawiam się na ciąże bo wole się miło zaskoczyć niż rozczarować jak co miesiąc na luziku bo i tak teraz nic nie działam więcej ! Mój to podjarany i trzyma kciuki , żeby tam fasolek jakiś był już hehe ale lekarka kazała zrobić mu badanie nasienia to się zaczął bać i szukać w Anglii juz wczoraj u nas w miejscowosci jakiejs kliniki i wgle do badan takich lub w inej miejscowosci gdzies obok bo zaczął się bać ze moze teraz cos od niego nie tak być ;/ eh ... ale wczesniej miał tez isc ale nie piliło go jakoś zeby leciec ale nie protestował takze ma isc ... Miłęgo dnia dziewczynki lece na zakupki -
Butter wrote:wczoraj mama mi opowiadała taki przykład z rodziny, że facet był całkowicie bezpłodny, 0 plemników żywych, i nie miał już żadnej nadzieji, nawet kiedyś jakaś laska go podała o alimenty ale sąd odrzucił pozew bo zaświadczenie od lekarza pokazywało, że jest bezpłodny i niema szans na to. i słuchajcie najlepszego, teraz jest z inną laską i ostatnio urodziło mu się dziecko, jest do niego niesamowicie podobne, robił badania dna bo myślał, że puściła go kantem ale okazało się, że jego
I gdzie tu logika? -
Evaa wrote:Seler dxiala na erekcje... Zenszen tak Samo...i Po selerze chlop bardziej chce mowie z wlasnej praktyki...
-
Moze tez mojemu zakupie te witaminki zawsze cos pomogą
U mnie dzis lepsze nastawienie...mialam rozmowę z szefowa...moze nie zostanę na lodzie, ale bezrobocie od grudnia i tak czeka... -
Morwa wrote:Też kupuję w tym miesiącu sokowirówkę i zaczynamy robić własne soki bo to najlepsze źródło witamin, a przy okazji wpadniemy w nawyk zdrowszego jedzenia ( bo te soki w sklepach to porażka tyle świństwa w nie walą). Oprócz selera polecam też owoce granata kiedyś o nich dużo czytałam i mój teraz kupuje je cały czas i każe sobie obierać, a to trochę monotonna praca;p ale czego się nie robi dla miłości:) polecam też miód wrzosowy, pestki z dyni i żurawinę;p
-
ZakręconaOna wrote:Cześć dziewczyny , pogoda u Mnie śliczna dziś aż trzeba wyjść na zakupki i skorzystać , przespacerować a później obiadek i na 16 dyżur w pracy eh do 24 ;/
Wczoraj byłam u ginekologa i zrobiłam sobię cytologie bo pierwszy raz robiłam zbadała mnie , zrobiła usg dowcipne i powiedziałam jej , że w 15 dniu cyklu miałam taki ból brzucha , że umierałam normalnie sprawdziła powiedziała , że tak wtedy była owulacja bo jest ślad na jajniku po pękniętym pęcherzyku i resztka płynu w Zatoce została więc owulacja była na bank z prawego jajnika ;)kazała za 10 dni dni iść na bete sprawdzić co i jak bo mówiłam jej , że serduszkowanie było 14 i 16 dc więc nawet jak owulacja wystąpiła 1 15 dniu cyklu to może być ok a 16 to już wgle hehe pójdę i zobaczymy co i jak , ciesze się od wczoraj jak dziecko bo CLO pomogło i wystąpiła owulacja bez podania Pregnylu ani nie było monitoringu powiedziała , że jak teraz nie zaszłam to mam ciągle brać CLO . 20.10 pójde na bete i zobaczymy co i jak ale nie nastawiam się na ciąże bo wole się miło zaskoczyć niż rozczarować jak co miesiąc na luziku bo i tak teraz nic nie działam więcej ! Mój to podjarany i trzyma kciuki , żeby tam fasolek jakiś był już hehe ale lekarka kazała zrobić mu badanie nasienia to się zaczął bać i szukać w Anglii juz wczoraj u nas w miejscowosci jakiejs kliniki i wgle do badan takich lub w inej miejscowosci gdzies obok bo zaczął się bać ze moze teraz cos od niego nie tak być ;/ eh ... ale wczesniej miał tez isc ale nie piliło go jakoś zeby leciec ale nie protestował takze ma isc ... Miłęgo dnia dziewczynki lece na zakupki
Kochana wszystko idzie w dobra strone, niech twoj sie zbada, razem bedziecie spokojniejsi :* -
Dziewczyny, może macie większe doświadczenie w tym temacie - chodzi mi o luteinę...
Otóż wczoraj był mój 20dc i owulacja do tego czasu nie wystąpiła. Zaczęłam brać luteinę i dzisiaj na teście owulacyjnym jest druga kreska, niby jeszcze nie aż tak ciemna jak ta pierwsza, ale prawie prawie.
No i moje pytanie: czy może wystąpić owulacja skoro luteinę zaczęłam brać dopiero wczoraj? Miała któraś z Was coś takiego?
Wieczorem jeszcze powtórzę test.