Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się nabiegałam w maju, badania krwi, moczu itp;) wszystko okazało się w normie wiec teraz najprzyjemniejsze - Starania! ! nie latam co chwile do gina bo moim zdaniem źle to wpływa na psychikę, byłam raz wszystko było ok wiec nie widzę potrzeby ciągle upewniac się ze wszystko gra;P
Zresztą lekarze zawsze coś wynajdą... a Przecież tyle wpadek jest, i dzieciaki zdrowe jak rybki się rodząhelutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
po za tym to czy będziemy w ciąży to tylko i wyłącznie szczęście! nie możemy oczekiwać, że już teraz natychmiast będziemy w ciąży. Uświadomiłam to sobie po 3 cyklach starań
Nona, helutka lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przykro mi ewelina...ten, komu ciąża przyszła "łatwo" nigdy nas nie zrouzmie, ja Cię rozumiem dokładnie. Ale nie możemy tracić nadziei i wiary, bo wtedy juz zupełnie się poddamy.
ewelina27 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylekarz nie proponował inseminacji wspominał o hsg na razie odmówiłam ponieważ we wrześniu ubiegłego roku stwierdzono u mnie miastenie ( choroba neurologiczna ) robili mi sporo badan w tym rezonans magnetyvzny i tomografie komp wszystko z kontrastem i zle znosiłam kontrast trzymam za was kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny