Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • Magic Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wiem :) ale trzeba uwierzyć, wiem, że to łatwo się mówi. Sama miałam przejścia i załamania ale dzięki min teraz jestem silniejsza :)

Nona lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:51

• Magic Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie :) zawsze w każdej sytulacji trzeba szukać pozytywów. Bo wiesz co Ci jest! :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś według moich obliczeń @ powinna przyjsc bo zawsze dostaje rano a tu cisza i nic mnie nie boli tylko piersi cykle mam 35 dniowe.

• Magic Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell to czekaj :) ciekawa jestem kiedy mi powinna przyjść, moja gin oznajmiła mi, że cykl będzie krótszy, ale o ile to nie powiedziała :) także nawet nie wiem kiedy mam się jej spodziewać :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh nie wiem jak ja to liczyłam,że się pomyliłam (chyba liczyć nie umiem;)) jutro mam 35 dc więc jutro pewnie przylezie :( a taką miałąm cichą nadzieję,chyba mnie znowu załamka bierze,dlaczego to takie trudne?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    Evell to czekaj :) ciekawa jestem kiedy mi powinna przyjść, moja gin oznajmiła mi, że cykl będzie krótszy, ale o ile to nie powiedziała :) także nawet nie wiem kiedy mam się jej spodziewać :)

ja mam regularne teraz bo biore tabletki,a wczesniej zanim nie brałąm to istna katastrofa :-/

• Magic Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell trudne, a dlatego, że nam zależy. Napędzamy się same i chcemy już w tym cyklu, najlepiej dziś być w ciąży, jutro urodzić, a tak nie ma. Sztuką jest umieć rozgraniczyć dwa życia - życie z partnerem i to nasze często bardziej wciągające te ciążowe. Ja wychodzę z założenia, że trzeba mieć wyjebane a będzie nam dane. Im bardziej nakręcałam się pod koniec cyklu tym było gorzej, zrozumiałam, że to czy ja będę w ciąży to tylko i wyłącznie zależy od mojej głowy! :) wierzę, że Bóg obdarzy mnie tymi cudami, które nosi się pod sercem :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    Evell trudne, a dlatego, że nam zależy. Napędzamy się same i chcemy już w tym cyklu, najlepiej dziś być w ciąży, jutro urodzić, a tak nie ma. Sztuką jest umieć rozgraniczyć dwa życia - życie z partnerem i to nasze często bardziej wciągające te ciążowe. Ja wychodzę z założenia, że trzeba mieć wyjebane a będzie nam dane. Im bardziej nakręcałam się pod koniec cyklu tym było gorzej, zrozumiałam, że to czy ja będę w ciąży to tylko i wyłącznie zależy od mojej głowy! :) wierzę, że Bóg obdarzy mnie tymi cudami, które nosi się pod sercem :)

Ja to olałam juz calkowicie jak mi gin przepisała te leki,se myśle co ma być to będzie ale teraz znów mnie naszły takie smutne myśli i coraz cześciej o tym myśle, nie rozumiem dlaczego np moje znajome zaszły już od razu albo zaliczona wpadka a my się mamy tyle starać? to wg jest niesprawiedliwe :(

• Magic Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest nie sprawiedliwe kochana. Moja kuzynka jest młodsza o 2 lata ode mnie i postanowiła że"zrobi" sobie dziecko z chłopakiem. I co? wyszło im po pierwszym podejściu, zaraz ślub, bo dziecko w drodze i co? Ma przejebane życie, maż ja bije, ubliża jej, nie szanuje jej i w ogóle sieją straszną patoszke. Chciałabyć byc patologią?

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    jest nie sprawiedliwe kochana. Moja kuzynka jest młodsza o 2 lata ode mnie i postanowiła że"zrobi" sobie dziecko z chłopakiem. I co? wyszło im po pierwszym podejściu, zaraz ślub, bo dziecko w drodze i co? Ma przejebane życie, maż ja bije, ubliża jej, nie szanuje jej i w ogóle sieją straszną patoszke. Chciałabyć byc patologią?

No masakra jednym słowem współczuje jej ale sama chciała takiego faceta więc ma.Szkoda tylko tego dziecka jak sie wychowa w takiej patologi :(

• Magic Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie, mi się wydaję, że tym dobrym rodzicom Bóg daje szczęście ale trochę później :) nie trać wiary :) będzie dobrze kochana zobaczysz i wspomnisz moje słowa! :)

Evell, ewwiel, Nona, helutka lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:50

Mimi86, helutka lubią tę wiadomość

• Shilla Debiutantka

Wysłany: 29 lipca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy są tu jakieś staraczki po więcej niż 7 nieudanych próbach? szukam wsparcia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Shilla Debiutantka

Wysłany: 29 lipca 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Nona... jak dobrze, że nie jestem już z tym sama ;) tzn prawie sama... mąż też kibicuje :) długo się staracie?

Nona lubi tę wiadomość

• apaczka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się dołączam. W 2014 musi się udać :) Pozdrawiam Was serdecznie :)

Nona lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• mala_czarna Znajoma

Wysłany: 29 lipca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie kochane staraczki i proszę o dopisanie do listy :)

Staramy się od ponad 1,5 roku... Jedną ciążę straciłam w 6 tyg. ale zbieram siły by móc walczyć dalej. Wierzę, że się uda... Uda się nam wszystkim i mam nadzieję, że wkrótce będziemy mogły przenieść się na forum mam 2015 :) Ściskam was cieplutko i trzymam kciuki za każdą z was :*

Nona, aszka lubią tę wiadomość

Aniołek 15.03.2014 (6 tc.)

hchyvfxmamvdg9ye.png
‹‹ 32 33 34 35 36 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ