Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanuleczka91 wrote:Witam,
Jakie wakacje ? Praca, praca i jeszcze raz praca..
Nie wiem, od paru dni chodzę taka zmęczona i senna, że sobie nie radzę
A moze zrob badanie tarczycy robilas wg jakies bad? Zla tarczyca czasami daje takie objawy sennosc itp. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanuleczka91 wrote:Nie, nie badałam wcześniej tarczycy..Ech..może to też trochę przemęczenie, bo w pracy ostatnio bardzo nerwowo i pełno pracy
Przemeczenie albo pogoda tez cos ost mnie glowa pobolewa.No ale w kazdym razie tarczyce warto sprawdzic bo to jest wazne przy staraniach -
anuleczka91 wrote:Witam,
Jakie wakacje ? Praca, praca i jeszcze raz praca..
Nie wiem, od paru dni chodzę taka zmęczona i senna, że sobie nie radzę
Też tak miałam, dzisiaj może też trochę jestem przemęczona, ale to napewno przez pogodę. Chociaż kiedyś kolega z pracy mi powiedział "Jak moja żona była ciągle zmęczona i nic jej się nie chciało to się później okazało, że jest w ciąży".Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:Chociaż kiedyś kolega z pracy mi powiedział "Jak moja żona była ciągle zmęczona i nic jej się nie chciało to się później okazało, że jest w ciąży".
Oby tak było. Życzymy wszystkim zmęczonym
-
Dziewczyny pomóżcie. Z tego co się orientuję to po pozytywnym teście owulacyjnym owulacja powinna nastąpić jakoś po ok 24h. U mnie na tym wykresie wszystko wychodzi odwrotnie. Skok temp miałam w 13dc, a pozytywny test w 15 i tylko w 15dc. Co ja robię źle? Dziś mam tą owulację? Mi się wydaje, że powinna już być wcześniej. Całkiem już zgłupiałam.
-
nick nieaktualnyMonika1357 wrote:Też tak miałam, dzisiaj może też trochę jestem przemęczona, ale to napewno przez pogodę. Chociaż kiedyś kolega z pracy mi powiedział "Jak moja żona była ciągle zmęczona i nic jej się nie chciało to się później okazało, że jest w ciąży".
A mnie się @ spóznia już 3 dni i zle się czuje jestem taka słaba i zmęczonba chetenie to bym poszła spać piersi bolą i kreci mi się w głowie chciałąbym,żeby to byłą ciąża,ale raczej w to nie wieże i boje sie testować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagic wrote:Evell nie bój się i tak jeśli jesteś to się o tym dowiesz
Blue taka jest kobieta w ciąży wiecznie zmęczona
Wiem,ale ja poprostu tak mam i mi został jakis tam strach,że nie wyjdzie zreszta nigdy mi ni wychodziły .Niechce się nakecać ale to samo przychodzi.