Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlasnie jakas juz chyba dziewczyna na forum pisała ze dostaje jaki lek w ogole w leczeniu raka, zeby zajsc w ciaze, w klinice niedpłodnosci jej przepisali. Jak działa lek na rozne rzeczy w organizmie to tym lepiej...zawsze to jakas szansa.
Miłego dniaMagic lubi tę wiadomość
-
Cześć
Właśnie do Was dołączyłam.
Staramy sie z mężem nie długo o dziecko bo zaledwie miesiąc. Szczerze mówiąc to nie wiedziałam, że jest z tym tak ciężko. Jak czytam ile niektórzy z was się starają to aż ogarnia mnie przerażenie.
Chyba za bardzo się sama nakręcam.Magic lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualnyMonika1357 wrote:Cześć
Staramy sie z mężem nie długo o dziecko bo zaledwie miesiąc. Szczerze mówiąc to nie wiedziałam, że jest z tym tak ciężko. Jak czytam ile niektórzy z was się starają to aż ogarnia mnie przerażenie.
Chyba za bardzo się sama nakręcam.
Witaj fajnie,że nas tu coraz więcej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonika1357 wrote:Cześć
Chyba za bardzo się sama nakręcam. -
nick nieaktualnymala_czarna wrote:Witam Was wszystkie kochane staraczki i proszę o dopisanie do listy
Staramy się od ponad 1,5 roku... Jedną ciążę straciłam w 6 tyg. ale zbieram siły by móc walczyć dalej. Wierzę, że się uda... Uda się nam wszystkim i mam nadzieję, że wkrótce będziemy mogły przenieść się na forum mam 2015 Ściskam was cieplutko i trzymam kciuki za każdą z was :*