Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    Nona dziękuję, ale nie martw się :)) po prostu tak musiało być :) już lepiej :)

Przepraszam,że pytam stało się coś ?

• Magic Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem :) kochana :) nie spiesz się, bo jak nie masz wskazań lekarza aby jak najwcześniej wiedzieć o ciąży to spokojnie. Czekaj a wszystko się wyjaśni ;)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :) spytam jeszcze Was...miala moze ktoras taka sytuacje zeby druga bledsza kreska na tescie ciazowym pojawila sie w niewlasciwym miejscu?tzn zaraz obok kontrolnej?dadam ze byl to Pink test czulosc 25...mysle ze najprawdopodobniej bedzie to wada testu,bo ciaza to bylby cud..m

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Shilla Debiutantka

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam z pink testem,jest do du**.Taka sytuacja miała miejsce kiedy po zaproszeniu testu odłożyłam
    go na nierówna powierzchnie

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz wiecej nie kupie tego zaje***ego Pink testu,dzis na innym ewidentnie jedna kreska...ale liczylam na taki przebieg sytuacji...

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Vesna Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich :) mogę dołączyć? mam 30 lat, to juz 9 miesiąc naszych starań o dzidziusia. Powiem szczerze, myślałam, że to łatwiejsze ;).
    Na początku postawiłam sobie za cel zajść w ciąże przed 30 urodzinami... no cóż marzec minął i wciąż nic.. dlatego szukam wsparcia i dobrego słowa bo czasem już nie wyrabiam.

• Monika1357 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    A mnie się @ spóznia już 3 dni i zle się czuje jestem taka słaba i zmęczonba chetenie to bym poszła spać piersi bolą i kreci mi się w głowie chciałąbym,żeby to byłą ciąża,ale raczej w to nie wieże i boje sie testować ;)

Evell zawsze trzeba wierzyć. Trzymam kciuki, żeby to była ciąża:)

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1357 wrote:
    Evell zawsze trzeba wierzyć. Trzymam kciuki, żeby to była ciąża:)

Witaj oby ! jak nie dostane @ przez najblizszy tydzien to robie test a kiedy się mniej wiećej testuje,żeby była wyrażna kreseczka ?

• Monika1357 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesna wrote:
    Witam wszystkich :) mogę dołączyć? mam 30 lat, to juz 9 miesiąc naszych starań o dzidziusia. Powiem szczerze, myślałam, że to łatwiejsze ;).
    Na początku postawiłam sobie za cel zajść w ciąże przed 30 urodzinami... no cóż marzec minął i wciąż nic.. dlatego szukam wsparcia i dobrego słowa bo czasem już nie wyrabiam.[/QU

Witamy:)
    Też jak czytam te wszystkie wpisy to się martwię, że to wcale nie jest takie proste.

Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesna wrote:
    Na początku postawiłam sobie za cel zajść w ciąże przed 30 urodzinami... no cóż marzec minął i wciąż nic.. dlatego szukam wsparcia i dobrego słowa bo czasem już nie wyrabiam.

Witaj serdecznie :) tu kobietki starają się więcej miesięcy np ja ale trzeba być dobrej mysli bo w koncu się nam wszystkim uda .

• Monika1357 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Witaj oby ! jak nie dostane @ przez najblizszy tydzien to robie test a kiedy się mniej wiećej testuje,żeby była wyrażna kreseczka ?

Gdzieś wyczytałam, że można już pierwszego dnia spodziewanej miesiączki. Ale powiem ci, że jeszcze kilka lat temu też nie dostawałam zrobiłam test i wyszły dwie kreski (nie byłam w ciąży), lekarz powiedział, że w tych dniach często tak jest. Test możesz zrobić, a lekarz i tak musi potwierdzić.
    Mam nadzieję, że niedługo napiszesz, że to jest ciąża:)

Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Witaj serdecznie :) tu kobietki starają się więcej miesięcy np ja ale trzeba być dobrej mysli bo w koncu się nam wszystkim uda .

Pewnie, że się uda:)

Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1357 wrote:
    Gdzieś wyczytałam, że można już pierwszego dnia spodziewanej miesiączki. Ale powiem ci, że jeszcze kilka lat temu też nie dostawałam zrobiłam test i wyszły dwie kreski (nie byłam w ciąży), lekarz powiedział, że w tych dniach często tak jest. Test możesz zrobić, a lekarz i tak musi potwierdzić.
    Mam nadzieję, że niedługo napiszesz, że to jest ciąża:)

Kochana chciałabym,ale ja się martwie poprostu wydaje mi się ,że pewnie @ przylezie spozniona miałąm tak już nie raz i nie dwa dlatego mnie to nie zdziwi boje się,że znów będe płakać a tego niechce a dla mnie to jest trudne bardzo. Cóż zobaczymy ost mnie bolą jajniki dosyć mocno tak kłują i brzuch jak na @ piersi i sutki też bolą ehh. Mdłosci też mam leciutkie ale to mnie nie dziwi bo czesto je mam :-/

• Monika1357 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Kochana chciałabym,ale ja się martwie poprostu wydaje mi się ,że pewnie @ przylezie spozniona miałąm tak już nie raz i nie dwa dlatego mnie to nie zdziwi boje się,że znów będe płakać a tego niechce a dla mnie to jest trudne bardzo. Cóż zobaczymy ost mnie bolą jajniki dosyć mocno tak kłują i brzuch jak na @ piersi i sutki też bolą ehh. Mdłosci też mam leciutkie ale to mnie nie dziwi bo czesto je mam :-/

Nie nastawiaj się, że @ przyjdzie, bo przyjdzie. A poprzednimi razy długo ci się spóźniała?

Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1357 wrote:
    Nie nastawiaj się, że @ przyjdzie, bo przyjdzie. A poprzednimi razy długo ci się spóźniała?

Czasami miałam ponad 40 dniowe @ ale teraz odkąd biore tabletki jest dobrze bo sie unormowały i dlatego mnie to zdziwilo że jeszcze jej nie ma

• Monika1357 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Czasami miałam ponad 40 dniowe @ ale teraz odkąd biore tabletki jest dobrze bo sie unormowały i dlatego mnie to zdziwilo że jeszcze jej nie ma

Trzeba być dobrej myśli:)

Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a może wy wiecie jak powinien wyglądać prawidłowy wykres? Temperatury i śluz?

Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Magic Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Przepraszam,że pytam stało się coś ?

Stało się :) spadłam z wysokiego konia :) myslałam, że się udało a beta mnie położyła i się chwilowo załamałam. ale juz jest lepiej :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Magic Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesna wrote:
    A wiaatmy witamy :) no nie jest proste, ale trzeba co miesiąc się zbierać i wierzyć, że kiedyś się zobaczy te II kreski na teście :) pomożemy, wesprzemy słowem i napędzimy do działań :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Magic Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika to jest kwestia indywidualna :) nie ma żadnego wzoru na prawidłowy wykres :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ