Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i ja...kolejna noc z przerwami przez zębola...oszaleje! Ale ranek pospałam prawie do 10-tej bo mnie moje towarzystko obudziło, żeby Nelce dać ubranie do kościoła...więc teraz relaks przy kawce...cisza, spokój
-
Butter wrote:witam z rańca! trzeba gotować rosołek
Patrzyłam na Twoj projekt- bardzo funkcjonalny i przestrzenny...bardzo mi się podoba -
Evaa wrote:Ja tez Po ovu....sie nie bede wstrzymywac my z ranca tez hehe
-
Witam , witam i o zdrowie pytam Ja wczoraj robote skończyłam o 24 i wstałam o 6:30 na mierzenie tempki a tu 37.05 ;o raptem spadła ociupinke bo wczoraj była 37.1 mam nadzieje , że nie spadnie już ;-pp a przynajmniej nie za duzo i coś pożytecznego w końcu bedzie hehe . Masz racje teraz Nasi muszą strzelić gole ;p
Co do wczorajszego meczu to jest masakra , cud nastał i w końcu dokopaliśmy tym szwabom zasranym ...Toxey, Toxey lubią tę wiadomość
-
Evaa wrote:My wolimy z rana.... zawsze tak bylo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 11:08
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez nie lubie niemcow, za bardzo sa dumni i maja wielkie ego, ale niestety musze z nimi zyc. Czesc dziewczyny. Pogoda super, chlopaki sobie gadaja to ja mam czas z wami pogadac.
-
Dziewczyny! u mnie cykl dobiega końca. Następny zaczynam w środę przez ból podbrzusza obawiam się, że @ będzie na czas.
Tempka spadła, więc to najgorszy znak jakiego się obawiałam, niestety nie tym razem
Powoli rozumiem, że do końca 2014 roku jednak nam się nie uda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny Ja to dzisiaj leniuchowałam do 12 w łóżku Mąż wszystko ogarniał Dzielny po ostatniej imprezce chciał się podlizać Teraz czekamy na znajomych i w końcu kawa Każdy dobry humor bo nasi wygrali ZakręconaOna mam tak samo jak ty nie cierpię szwabów . MIałam z nimi dużo do czynienia (moj tata pracował w Niemczech) sam ich język jest denerwujący a o charakterach nie wspomnę
małaMyszka nie łam się uda się w końcu , my też już czekamy z niecierpliwością i tracimy nadzieję . Ten cykl też jest jakiś dziwny wczoraj test owulacyjny wyszedł mi pozytywny grube dwie krechy dzisiaj negatyw . Tempka skacze i takie to wszystko pokręcone ... Czekam co przyniesie los Grunt to się nie dołować :*małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Matko jaka Ja spiąca jestem a do 20 w pracy przynajmniej bo jak nikt nie weźmie zmiany za mnie to do 24 ;/ mam dość ...
małaMyszka kochana nie ten cykl to następny bądź dobrej myśli i pozytywnie nastawiona , Ja osobiscie do rozczarowac co miesięcznych już jestem całkowicie przyzwyczajona lecz fakt , że co cykl jakaś mała nadzieja jest ...
Ja też miałam mniej więcej do czynienia z Nimi , mój Dziadek w Austrii pracował i dokładnie tacy wyniośli czy wynieśli nie wiem jak to się pisz ;p tacy tfu -
Hello moje drogie co tam porabiacie? My bylismy z moimi rodzicami i rodzenstwem na obiedzie na miescie, potem jeszcze wstapilismy do nich na kawke i ciacho, taki maly after po wczoraj, a teraz leniuchujemy z m przed tv i pijemy soczek.
Co do tego wczorajszego meczu to jaja jak berety, szwaby mialy wczoraj takie miny haha ze to bylo bezcenne, cfaniaki niech wiedza ze Polacy sa nieprzewidywalni i jak chca ta potrafia
Ja w tym mcu bez stesu, mozecie sie smiac ale tapa gapa ze mnie ze przeoczylam ovulke hehe, wiec przynajmniej wiem ze wszystko na luzie do nastepnego cyklu.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Hej Butter , Ja dziś o 6:30 pobudka mierzenie tempki , wypiłam mietke z Mamą porozmawiałam poszłam na zakupy o 9 i potem szykowanko i praca od 12 . do 24 najprawdopodobniej masakra ;/ i ogólnie co do mnie to nic nowego hehe . No widzisz może i to lepiej , że przegapiłaś całkowity luz !!!
-
No siedze siedze , mam prace przy komputerze także dlatego jestem na Ovu ale 12 h na niedziele to dużo za dużo ... pewnie , że się przydaje , Ja teraz mam taki cykl , że mimo leków stymulujących ale nie nastawiałam się na nic i wgle , marzyłam by tylko owulka była i była a co dalej bedzie to sobie bedzie ale na nic nie licze , nie nastawiam sie , objawów nie doszukuje i procz bolu piersi a bardziej sutków i wczoraj tylko piersi całe to nic nie czuje wiecej wiec luzik pojde 17 na bete i potwierdze moje przypuszczenia tylko ze kicha teraz .