Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje Gwiazdeczki Najwspanialsze!!!!
Byłam dzisiaj na usg pęcherzyk jest z lewego jajnika, ma 17 mm, jest ze wzgórkiem - czyli gotowy do przyjęcia jakiegoś pana X lub Y
Mam tyle energii w sobie, że zaczynam gadać sama do siebie w piątek kolejne usg, zobaczymy czy urośnie, czy pęknie, już nie mogę się doczekać. Boli mnie lewa strona, owulacja przewidywana jest w weekend. Pewnie w niedziele lub poniedziałek będzie ostatnie usg, żeby zobaczyć czy wszystko było ok. Jeśli w tym miesiącu nie zajdę to na 100% będę pewna, że mam niedrożny jajowód i w listopadzie pójdę na HSG choćbym miała wyć po tym z bólu!
Mimo, że nastawiłam się w tym miesiącu tylko na obserwację, mam pewność, że robię wszystko właśnie w kierunku obserwacji, nawet jeśli cykl skończy się @ będę z siebie dumna jak nigdy.
Byłam już u mojej teścióweczki się pochwalić.
Pytałam gin, czy lepiej jest codziennie czy co drugi dzień. Mamy serduszkować codziennie, a w weekend przede wszystkim.
Teraz upajam się tymi wiadomościami i zajadam jagody Goji.
Paulina_2603 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:Kochane moje Gwiazdeczki Najwspanialsze!!!!
Byłam dzisiaj na usg pęcherzyk jest z lewego jajnika, ma 17 mm, jest ze wzgórkiem - czyli gotowy do przyjęcia jakiegoś pana X lub Y
Mam tyle energii w sobie, że zaczynam gadać sama do siebie w piątek kolejne usg, zobaczymy czy urośnie, czy pęknie, już nie mogę się doczekać. Boli mnie lewa strona, owulacja przewidywana jest w weekend. Pewnie w niedziele lub poniedziałek będzie ostatnie usg, żeby zobaczyć czy wszystko było ok. Jeśli w tym miesiącu nie zajdę to na 100% będę pewna, że mam niedrożny jajowód i w listopadzie pójdę na HSG choćbym miała wyć po tym z bólu!
Mimo, że nastawiłam się w tym miesiącu tylko na obserwację, mam pewność, że robię wszystko właśnie w kierunku obserwacji, nawet jeśli cykl skończy się @ będę z siebie dumna jak nigdy.
Byłam już u mojej teścióweczki się pochwalić.
Pytałam gin, czy lepiej jest codziennie czy co drugi dzień. Mamy serduszkować codziennie, a w weekend przede wszystkim.
Teraz upajam się tymi wiadomościami i zajadam jagody Goji. -
No właśnie nie wiem... 10 mm?????, nie pamiętam co mówiła, byłam tak zajarana tym pęcherzykiem, że nie zakodowałam endo w piątek będę mniej rozkojarzona może to zapamiętam
nie chcę skłamać ile ma endo... zauważyłam, że staję się maniaczką obserwacji -
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:No właśnie nie wiem... 10 mm?????, nie pamiętam co mówiła, byłam tak zajarana tym pęcherzykiem, że nie zakodowałam endo w piątek będę mniej rozkojarzona może to zapamiętam
nie chcę skłamać ile ma endo... zauważyłam, że staję się maniaczką obserwacji -
nick nieaktualny