Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny
U Nas piękna pogoda, słonko świeci, ale strasznie zimno... Na Skrzycznym biało ;/ Mąż chory, a ja załamałam się psychicznie ;/ nie wiem co mi jest... Jestem jakaś rozdrażniona, nerwowa i coś dziwnie w podbrzuszu kłuje po lewej stronie... Jeść nie mogę, coś mi po żołądku jeździ i do tego strasznie mnie kusi, żeby test zrobić....
Miłej soboty Wam życzę -
Dżejzi test to twój przyjaciel, który czasami da po pysku jeśli go zrobisz i będzie negatywny nie będziesz się nakręcać, kup winko i obejrzyj jakiś dobry film, wymocz stópki w misce w cieplej wodzie z ulubionym olejkiem np. Lawendowym - odpręża, jeśli nie masz to marsz do sklepu lub apteki !
-
nick nieaktualnyFatim wrote:Dżejzi test to twój przyjaciel, który czasami da po pysku jeśli go zrobisz i będzie negatywny nie będziesz się nakręcać, kup winko i obejrzyj jakiś dobry film, wymocz stópki w misce w cieplej wodzie z ulubionym olejkiem np. Lawendowym - odpręża, jeśli nie masz to marsz do sklepu lub apteki !
-
Sylwusia100 wrote:Wczoraj upiekłam babeczki z kawałkami czekolady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 13:04
-
Siemka wrote:małaMyszka ile wy już cykli się staracie? bo jesteście razem już dość długo i tak mnie to zainteresowało
-
Mini Mouse wrote:Witam wszystkich
U mnie 3 stopnie, słoneczko ładnie świeci.. przesyłam Wam troszkę promyczków. Wg mojego giną miałam opoznioną owulację i była 15 października. Myślicie że to za wcześnie żeby testować? -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny... widzę, że więcej Nas w takim podłym nastroju... może to przez tę pogodę...? u mnie też zimno, pochmurno... nic mi się nie chce wczoraj jakoś lepszy humor miałam a dziś... jestem pewna, że w tym cyklu się nie udało, wszystko mnie wkurza... nawet jak mnie mój dotknie to mnie to drażni masakra...
-
Fatim wrote:Andzia co się dzieje ?
mała2930 lubi tę wiadomość