Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Chyba będę chora Mąż mnie zaraził... Gardło boli, promieniuje do uszu, w kościach łamie... Tylko wskoczyć do wyrka!! Oby szybko zleciało w pracy... Fajnie by było wyjść wcześniej, ale raczej szans na to nie widzę
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:Paulina masz moze przepis na wyprobowane cisto marchewkowe? ja szukam w necie...dzis pieke kolejne...
Mam jakiś przepis, ale w domu... Sama nie robiłam, ale dostałam przepis od znajomej i bardzo mi smakowało. Jak wrócę to poszukam -
Natu glowa do gory, jest jeszcze grudzien a ja cos czuje, ze w grudniu bedzie nieziemsko
Witajcie kochane
Paulina jak jestes w pracy to zrob sobie ciepla herbatke, jesli masz mozliwosc to z sokiem malinowym lub cytrynka i zamow sobie do pracy chinczyka ( jakies danie z czosnkiem!) -
Ja bardzo lubię takie ciasteczka z maślane. Jeszcze nigdy nie robiłam. Muszę sobie kupić taką specjalną maszynkę do wyciskania. Widziałam w Lidlu, ale pewnie na Allegro są tańsze.
-
Nuts wrote:Mała myszka-- z tego co wiem ananas wpływa na smak nasienia hehehe
-
Evaa wrote:Dzieki mnie ostatnio wzielo na wypieki... Hehe swieta ida pewnie dlatego....
Oo , że mnie nie było wczoraj ... ja mam GENIALNY przepis na ciasto marchewkowe .. !
Zawsze wychodzi i to jakie ... chwała teściowej !małaMyszka, Evaa lubią tę wiadomość