Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:Domcia nie wiem jakie Ci polecić, bo kupuję apteczne niedawno odkupiłam od dziewczyny właśnie jakieś z allegro, ale czekają na okazję martwi mnie za to twoja krótka faza lutealna o ile mialas dobrze wyznaczona owulacje ?Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Fatim wrote:Możesz mieć utrudnioną implementację zarodka w macicy, najlepiej jak skontaktujesz się z lekarzem. faza lutealna powinna się mieścić między 10-16 dniam. Masz może wcześniejsze cykle ? Sprawdź czy to jednorazowy wybryk czy się powtarza.
42/37/36/42/31/39/39/35/42/33 mam troszke podwyszona tarczyce i moj lekarz przepisal mi tabletki euthyrox N25 teraz ide do niego 19 listopada
Co morzesz powiedziec na te moje cykle ?Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
Paulina_2603 wrote:Tak jak Fatim pisze, możesz mieć problem z zagnieżdżeniem zarodka. Nie zaszkodzi się skonsultować z ginkiem.Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
Moge ci powiedziec, ze masz srednio nieregularne cykle. Jesli w ciagu roku roznica miedzy najkrotszym a najdluzszym cyklem wynosi 7dni cykle sa regularne, jesli powyzej 7 a ponizej 12 to srednio nieregularne a powyzej 22 dni nieregularne. Porozmawiaj o tym z lekarzem, idz z wydrukowanym swoim wykresem, spisem lekow jakie bierzesz i miej pod reka poprzednie cykle na wszelki wypadek. Ja nie jestem od stawiania diagnoz, ale fajnie by bylo jakbys konkretnie o to sie zapytala.
-
Wróciłam
Kupiłam sobie przez przypadek dwa sweterki/narzutki do sukienki, jeden do spodni i białą koszulę
Poza papilotami z rossmanna, kupiłam jeszcze tusz do rzęs i zmywacz z gąbką w naturze.
Wpierdzieliłam dwa paski czekolady i mam plany na obiad, a mianowicie: klopsiki mielone w sosie pomidorowym. Tylko nie wiem, czy podać je z ryżem, ziemniakami czy makaronem
wypiję kawę i biorę się za babkę od PaulinyPaulina_2603, Evaa lubią tę wiadomość
-
Ja mam też dzisiaj na obiad kotlety mielone Pierwszy raz robiłam. Ciekawe jakie będą. A po obiadku zabiorę się za zupkę z dyni. Wczoraj ja wybebeszyłam z pestek pokroiłam w kostkę i czeka w lodówce na wrzucenie do garnka
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ostatecznie zadzwoniłam wczoraj do teściowej po przepis, bo ostatnio przepyszną zrobiła Z grzaneczkami Oby i moja wyszła taka dobra, a najlepiej żeby jeszcze lepsza
Evaa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Ostatecznie zadzwoniłam wczoraj do teściowej po przepis, bo ostatnio przepyszną zrobiła Z grzaneczkami Oby i moja wyszła taka dobra, a najlepiej żeby jeszcze lepsza
a ja robię ciacho!!!!! I dostałam grafik na grudzień!!!! Noc sylwestrowa w pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zajebiście!!!!! Zawsze chciałam mieć sylwka z moimi ziomalami !!!!!Evaa lubi tę wiadomość
-
Nie chcę Cię martwić, ale zazwyczaj takie ciacha, w licznym towarzystwie kobiet, to najczęściej geje ... hmmmm przykra sprawa z nimi ...
Evaa lubi tę wiadomość
-
też planowałam chodzić na joge, ale jak poszłam się zapisać to Pani w recepcji powiedziała mi że oni maja''niby jogę'' i że szkoda pieniędzy bo to zwykły pilates na jej oko:)
tak że jestem w kropce...a 15km nie chce mi sie jechać uroki życia na zadupiu:/
także bardzo zazdroszczęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 16:02
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Myszko oczywiście czekam za relacją jak smakowało
Kurcze ja tak żałuję, że nie mam więcej czasu na gotowanie i pieczenie... Na półce mam 20 książek kucharskich, w necie mnóstwo inspiracji... Dla mnie kuchnia to sposób na odprężenie Bardzo to lubię
Oto mój wypiek wg Twojego przepisu
Fotka troszkę niewyraźna, bo robiłam je "okiem" mojego netbooka
Czekam aż przestygnie, ślinka mi cieknie od samego zapachu
Sylwusia100, Evaa, Nuts, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
Dobra przyznaję się bez bicia... nie wytrzymałam i wpierdzielam jeszcze ciepłe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CO ZA SMAK!!!!!!!!!!!! Ratunku !!! Zjem całe... Trochę się przyjarało z góry, bo niepotrzebnie przekręciłam na termoobieg, zamiast zostawić na "góra-dól". W smaku??? Brak słów... nie ma chyba na świecie określenia tego smaku... Matko... miód w gębie to mało powiedzianeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 16:11
Evaa, Paulina_2603 lubią tę wiadomość