Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj w pracy nie mogłam wypić porannej kawy. Miała jakiś inny dziwnie kwaśny smak, a zawsze uwielbiał poranną kawę
A jeśli mówicie o super ciuchach które zawsze wychodzą to mam jedno takie:
2 szklanki mąki
1 jajko
1 łyżka sody
1 szklanka mleka
1 łyżka cynamonu
2 łyżki kakao
4 łyżki dżem /np powiodła śliwkowe/
2 łyżki miodu
5 łyżek oleju
Wszystko razem zmiksować, i piec ok. Godziny w temp 180 stopni.
Zawsze wychodzi!!! . Jeśli ktoś ma ochotę to spróbujcie,
zero wysiłku bo wszystko na raz się miksujemałaMyszka, Evaa lubią tę wiadomość
-
madziarekr wrote:A ja dzisiaj w pracy nie mogłam wypić porannej kawy. Miała jakiś inny dziwnie kwaśny smak, a zawsze uwielbiał poranną kawę
A jeśli mówicie o super ciuchach które zawsze wychodzą to mam jedno takie:
2 szklanki mąki
1 jajko
1 łyżka sody
1 szklanka mleka
1 łyżka cynamonu
2 łyżki kakao
4 łyżki dżem /np powiodła śliwkowe/
2 łyżki miodu
5 łyżek oleju
Wszystko razem zmiksować, i piec ok. Godziny w temp 180 stopni.
Zawsze wychodzi!!! . Jeśli ktoś ma ochotę to spróbujcie,
zero wysiłku bo wszystko na raz się miksuje
ooooooooooooo to już wiem co zrobię jutro
chciałam trochę schudnąć, ale co tam... kochanego ciałka nigdy za wiele !Evaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny 7 dzień z rzędu mam temperaturę pod pachą 37,1 nie wiem sama już co o tym myśleć, mąż za mną lata i mówi, że jestem w ciąży,bo nieźle we mnie ladowal w tym miesiacu a ja czuje, ze sie nakrecam...
małaMyszka, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Dziewczyny 7 dzień z rzędu mam temperaturę pod pachą 37,1 nie wiem sama już co o tym myśleć, mąż za mną lata i mówi, że jestem w ciąży,bo nieźle we mnie ladowal w tym miesiacu a ja czuje, ze sie nakrecam...
ilu dniowe masz cykle..jutro testuj:) -
małaMyszka wrote:Dobra przyznaję się bez bicia... nie wytrzymałam i wpierdzielam jeszcze ciepłe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CO ZA SMAK!!!!!!!!!!!! Ratunku !!! Zjem całe... Trochę się przyjarało z góry, bo niepotrzebnie przekręciłam na termoobieg, zamiast zostawić na "góra-dól". W smaku??? Brak słów... nie ma chyba na świecie określenia tego smaku... Matko... miód w gębie to mało powiedziane
Miód na moje serce Smacznego kochana!!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Nuts wrote:Helen Ty również masz obiecujący wykres oj mam przeczucie że się tutaj zazieleni:)
u mnie tempka nie dochodzi nawet do 37 więc chyba nic tego
hejka nie nakręcam się, bo niby jakaś cholerna torbiel się wchłania, póki co jestem szczęśliwa że przestały boleć mnie jajniki.
w poprzednim tez mialam wysoką, okres przyszedł -
Też miałam torbiel , ale mnie ginekolog przepisał anty na 3 miesiące zeby miała szanse się wchłonąć...
brałam je do sierpnia i wszystko super ... nie trzeba zabiegu .. powiedział,że to konieczne żeby przy torbieli zatrzymac dojrzewanie pęcherzykówWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 19:52