Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFatim wrote:Dziewczyny 7 dzień z rzędu mam temperaturę pod pachą 37,1 nie wiem sama już co o tym myśleć, mąż za mną lata i mówi, że jestem w ciąży,bo nieźle we mnie ladowal w tym miesiacu a ja czuje, ze sie nakrecam...
Coś mi się wydaje, że ta tempka dobrze wróży ale nic nie mówię żeby nie zapeszać... a jak tam wizyta u ginekologa? Bo chyba dziś wieczorem miałaś mieć? -
nick nieaktualnyWy tu pieczecie a ja postanowiłam nie jeść słodyczy bo czuję, że mi się przytyło teraz zakaz słodyczy poza owocami i treningi kilka razy w tygodniu trzeba się wziąć za siebie ale przepisy brzmią tak smakowicie, że wypróbuję na święta
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evaa wrote:Bravo...od razu widac Po zdjeciu...speca kuchennego ja tez je w weekend zrobie...
Moj do mnie mowi dzis...co sie ze mna dzieje ze tak pieke i zapytal =zono moja czy ty nie jestes wkurwiona na Cos = a ja opowiedzialam niee wszystko ok hahaha
Mój M. z tego tekstu jeszcze ma bekę hahahahahahahahaEvaa lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Miód na moje serce Smacznego kochana!!
Wiem do czego jest podobny smak
Ale dopiero po przedostatnim kawałku się zorientowałam... hahahahahahah -
Witam się z rana zasmarkana Fatalnie się czuję Żałuję, że nie zadzwoniłam po urlop ma żądanie... Muszę wyjść wcześniej z pracy, bo nie wyrobie!!
-
Też mi się marzy L4... Zwłaszcza dzisiaj Odliczam czas do wyjścia!! Może o 14 się uda...
Za tydzień powinnam dostać @. Obyś mendo nie przylazła!! -
Cześć Narkotestomaniaczki !
Wstałam 5:30 na mierzenie tempki, potem zasnęłam i obudziłam się przed 11... Dostałam takiego powera, że wstawiłam od razu pranie, pozmywałam, umyłam podłogę w całej chałupie, wykąpałam się a teraz dopiero jem śniadanie...
W planach mam robienie prezentacji na zaliczenie przedmiotu na ... uwaga... JUTRO, kuźwa miałam cały miesiąc na to. Poza tym chciałabym jutro pójść na wagary i spędzić weekend z moim M. i naszym maleństwem... heheheh to która napisze mi usprawiedliwienie???!!!estrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja staram się dopiero drugi cykl. Wprawdzie myślałam że od razu mi się uda, w tym pierwszym... ale pewnie większość z nas tak by chciała . Teraz mam miesiączkę, a potem zaczynamy z mężem staranka.
małaMyszka lubi tę wiadomość
czekam na Ciebie Maleństwo