Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
agnes175 wrote:Kochane dziewczęta looknijcie koniecznie na tą stonkę:
http://qchenne-inspiracje.blogspot.co.uk/
Blog młodej dietetyczki z świetnymi,prostymi przepisami,jadłospisami i poradami jak zdrowo się odżywiać i unikać tej całej chemii w produkach,które nie mają nic wspólnego ze zdrowym jedzeniem.Polecam z calego serducha!Pozdrówka z uk
ooo ja znam i korzystam z przepisów..kasza kuskus z groszkiem i suszonymi pomidorami mi sie zamarzyła:)agnes175 lubi tę wiadomość
-
Cześć..Eva za tobą placki ziemniaczane a za mną naleśniki z serem:)
Mam do was pytanie, czy któraś z was brała Luteinę 100 dopochwowo ?
lekarz przepisał mi od 13 do 24 dnia- wychodzi na to że dziś mam przestać ją przyjmować.
Przy przepisywniu powiedział mi że jeżeli zajdę w ciąże i przestanę brać to ze względu na brak progesteronu mogę poronić. MOgę ale nie muszę ( tylko informuje)
Doradził żeby zrobić test- ale przezież teraz nie wyjdzie;/
Mierzę temperaturę ale ona też jakaś taka niejednoznaczna;/
Już sama nie wiem może któraś coś doradzić? -
Cześć! Tak jak napisałam odpuściłam szkołę. Za chwilę zbieramy się na małą wycieczkę nad morze
Mam nadzieję, że to będzie fajny dzień mimo szarej i ponurej pogodyEvaa lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:Czesc dziewczyny... U mnie znowu deszcz...wczoraj z moim malym robilam lekcje... Dodawanie do 23 liczylismy...odpadlam jak male dxiecko...poszlam od razu spac.... Wymeczylo mnie to odrabianie lekcji... Jakie plany na weekend?? za mna chodza placki ziemniaczane... wiec moze zrobie placki.... Nic sie nie chce w taka pogode.... Buziaki :-*
ja miałam wczoraj placki ziemniaczaneEvaa lubi tę wiadomość
-
WITAJCIE KOBIETKI :* JESTEM TU NOWA I MAM PROBLEM .
STARAM SIĘ Z MĘŻEM O DZIECKO JUŻ 8 MIESIĘCY I BEZ SKUTKU
CYKL MAM PRZEWAŻNIE 28-29 ..
LISTOPAD DOSTAŁAM OKRES 1.11 A WSPÓŁŻYŁAM 8.11 , 10.11 14,11 WCZORAJSZA OBSERWACJA ŚLUZU BYŁ : ROZCIĄGLIWY I JAK BIAŁKO KURZE ...
JEST JAKAŚ SZANSA O DZIDZIE ? ILE ŻYJĄ PLEMNIKI W POCHWIE ? OCZYWIŚCIE WCZORAJ BYŁO WSPÓŁŻYCIE I TROCHĘ POLEŻAŁAM GDZIEŚ OKOŁO 30 MIN I DOPIERO WSTAŁAM , ŻEBY ZAWARTOŚĆ SPERMY NIE WYPŁYNEŁA
POMÓŻCIE KOBIETY BARDZO WAS PROSZĘ O POMOC . -
nick nieaktualnyDzień dobry pracowita część soboty za mną... posprzątałam całe mieszkanie i w końcu mogę sobie odpocząć... gardło już na szczęście nie boli, widocznie pomogło grzane piwko z miodem i przyprawami, na które sobie wczoraj pozwoliłam podczas spotkania z koleżanką ciągle naiwnie sobie wkręcam, że od @ do owulki muszę korzystać i pić alko bo później już nie będę mogła
-
nick nieaktualnyZazdroszczę Małamyszko ja dziś nosa poza do mnie wytknęłam... paskudna pogoda mnie do tego zniechęciła
Muszę się Wam pochwalić, że mój mąż mnie zaskoczył bo bardzo wziął sobie do serca to że dni płodne się zaczęły... w poprzednich cyklach trochę to olewał bo myślał, że wystarczy raz i jest ciąża teraz postanowił się przyłożyć i dziś już po wypróbowaliśmy żel (doznania są faajne) i teraz śmieje się ze mnie i mówi "kochanie jak się czujesz w pierwszych chwilach ciąży" ojj ile bym dała aby jego słowa okazały się proroczePaulina_2603, Zgredek lubią tę wiadomość