Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też w pracy byłam na monitoringu, jajeczko idzie z prawego jajnika !!! Szok! A ja cały czas czuję lewy. Może będzie drugi?
werni, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna_89' wrote:No wlasnie, jak to jest u was z alkoholem? Ja teraz pije raz w miesiącu hehe... I to zaraz po okresie... Masakra chyba przesadzam
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny a czy któraś z was stosuje testy owulacyjne moze? czy są skuteczne? pytam bo jakoś nie potrafie określić ovu wg tempki czy śluzu - po prostu jakoś nigdy nie mogę się zabrać do obserwacji ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:26
-
Do końca tygodnia mam zwolnienie Cieszę się, bo odpocznę trochę Na szczęście nie jest ze mną tak źle. Będę żyć Idę leniuchować
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór dziś po urlopie wróciłam do pracy i tak jak się spodziewalam była masakra... taki zapieprz ze nie wiedziałam w co ręce włożyć... na szczęście teraz juz mogę odpocząć... najchętniej to bym spac poszła w tym cyklu jakos u mnie lepiej ze sluzem gadalam w pracy z kierowniczka a tu czuje ze mi leci jak podczas @... Nie wiem od czego ale jest poprawa
małaMyszka lubi tę wiadomość