Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
spać mi się chce... jest mi zimno i ogólnie trochę się nudzę. Zmarzłam na spacerze z moją bestyjką i nie mogę się rozgrzać. Wiem już co powodowało u mnie złe samopoczucie... na samą myśl ląduję w toalecie
Lady Savage nie martw się jutro będzie o wiele, wiele lepiej. Pomyśl tylko jak nudne by było życie bez ciągłych problemów, trudności, ciągłych załamań i złego humoru
-
małaMyszka wrote:spać mi się chce... jest mi zimno i ogólnie trochę się nudzę. Zmarzłam na spacerze z moją bestyjką i nie mogę się rozgrzać. Wiem już co powodowało u mnie złe samopoczucie... na samą myśl ląduję w toalecie
Lady Savage nie martw się jutro będzie o wiele, wiele lepiej. Pomyśl tylko jak nudne by było życie bez ciągłych problemów, trudności, ciągłych załamań i złego humoru
tak było by trudne, ale moje marzenie aktualnie lega w gruzach, jak w piątek nie bedzie 2 kresech to nic tylko wpaść pod autobus -
maaadzik1207 wrote:Hej ! Rzadko tu wpadam bo problemy z betem. Kibicuje wam ogromnie:)
Ja jestem dopiero po owulce od 2 dni brzuch pobolewa i pyt do was czy lepiej zaczekac czt dalej wspolzyc do dnia spodziewanej @???
ile dni po owulacji jesteś i jaki to ból ?
-
nick nieaktualnyMyszko ja ostatnio krążę po świecie, często jestem na wyjeździe czasami po prostu badania w szpitalu.... Ciężko jest mi tutaj wchodzić regularnie.... Wchodzę tylko wieczorkiem na chwilkę i uzupełniam wykres, a wg ostatnio nie miałam neta i czekałam 5 dni, aż ktoś przyjedzie to naprawić.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hmm nie wiem mnie też tak pobolewało, ale mimo to kilka razy jeszcze zaskoczyliśmy, teraz mamy przerwę bo i ja zajęta na uczelnię i on z pracą, myślę że jak masz ochotę, i ból ci nie przeszkadza te se próbujcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:Myszko ja ostatnio krążę po świecie, często jestem na wyjeździe czasami po prostu badania w szpitalu.... Ciężko jest mi tutaj wchodzić regularnie.... Wchodzę tylko wieczorkiem na chwilkę i uzupełniam wykres, a wg ostatnio nie miałam neta i czekałam 5 dni, aż ktoś przyjedzie to naprawić.
Nie zostawiaj nas tak... tak nie wolno ;-(
Twoje gify też zniknęły...
Wszystko tak jakoś poznikało... -
Zdrzemnęłam się troszkę. Pamiętacie folie, w której były pocięte klisze z aparatu? Takie paski?
Śniło mi się, że w Mikołajki zrobiłam 5 testów, włożyłam je w takie folie (na pamiątkę) i pokazałam mojej rodzince
Rozwinęłam i wszystkie były pozytywne... od bladej kreseczki do mega czerwonej, tłustej krechy.
Dla każdego po teście ha ha ha haestrella, Evaa, Sylwusia100, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:Zdrzemnęłam się troszkę. Pamiętacie folie, w której były pocięte klisze z aparatu? Takie paski?
Śniło mi się, że w Mikołajki zrobiłam 5 testów, włożyłam je w takie folie (na pamiątkę) i pokazałam mojej rodzince
Rozwinęłam i wszystkie były pozytywne... od bladej kreseczki do mega czerwonej, tłustej krechy.
Dla każdego po teście ha ha ha ha
Fajny sen, oby okazał się proroczy mogłabyś na prezentach zaoszczędzić każdy dostałby test i byłoby z głowy
A skoro u Ciebie dwa pęcherzyki być może będą to może i bliźniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 19:11
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała Myszko super by było jakby Twój sen się spełnił
Dziewczyny, tak z innej beczki- macie jakieś sprawdzone przepisy na sałatki lub przekąski? W sobotę mam gości- mąż ma urodziny i brakuje mi pomysłów już co zrobić... może któraś pomożemałaMyszka lubi tę wiadomość