Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
Znowu dopadły mnie w nocy zawroty głowy Kiepsko się czuję
Muszę wreszcie coś z tym zrobić!! Boję się, że to coś złegomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Włączam TV, widzę końcówkę jakiegoś programu... na TLC i co widzę? Dziewczyna miała silne bóle brzucha... nie mogła zrzucić kg mimo diety i ćwiczeń. W domu nie wytrzymała z bólu i czołgała się po podłodze - dosłownie i nagle? jej mąż wyciągnął z niej dziecko-synka w 36 tyg.ciąży. Pytam się jak można nie wiedzieć przez 36 tygodni, że jest się w ciąży?! Wiem, że zdarzają się przypadki wypierania ciąży z głowy, mimo objawów typowych dla ciąży kobieta za wszelką cenę wypiera to ze świadomości. Ale chyba każda kobieta jest w stanie zaobserwować brak @ ? bo jeśli pinda się nie pojawia, to znaczy, że coś się dzieje...
wwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr przełączyłam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochany Święty Mikołaju! W tym roku poproszę dwie kreski na teście ciążowym i pięknie przyrastającą β-hcg!
O tak od dzisiaj będę prosićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 11:06
Evaa, kasienka236 lubią tę wiadomość
-
Sylwusia100 wrote:Witam kochane u mnie strasznie wieje. Siedzę sobie właśnie w pracy, ale jakaś dzisiaj ospała jestem i nic mi się nie chce.
Kochana! Powiedz, jesteś nisko ciśnieniowcem, czy masz lekką anemię? Twoje temperaturki zawsze są takie niskie? -
Evaa wrote:Moze to ciaza???
To na pewno nie ciąża Drugi raz w ciągu miesiąca mi się to zdarzyło... Totalnie jestem rozbita Chodzę i ciągle ryczę Tak strasznie się boję, że to może być coś poważnego! Boję się, że może wynik rezonansu, który kiedyś robiłam jest jakiś błędny i mam jakiegoś guza w głowie... Tyle się ciągle czyta o różnych chorobach... Tak źle się dzisiaj czuję, fizycznie i psychicznie... Wiem, że za kilka dni mi się poprawi i wszystko wróci do normy, ale na jak długo??? Czasami się zastanawiam ile człowiek musi znieść, aby wreszcie było wszystko dobrze... -
małaMyszka wrote:Kochana! Powiedz, jesteś nisko ciśnieniowcem, czy masz lekką anemię? Twoje temperaturki zawsze są takie niskie?
Temperatury za wysokie nie są, a kiedyś miałam za duże ciśnienie ale teraz się unormowało. Muszę iść w grudniu zrobić sobie badanie krwi bo już kilka miesięcy nie robiłam. Wcześniej wszystko dobrze wyszło więc teraz nie powtarzałam. Tak nie lubię chodzić do lekarzy.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny witam się i ja ;/ mam dziś tak smutny dzień że ja pierdziele, problemy na uczelni przez moją cało etatową pracą, grozi mi warunek ;/ a chciałam iść na studia doktoranckie, z warunkiem się nie dostanę, ryczę, bo po co ja robiłam te konferencje, recenzje w zeszłym roku , jedyna pozytywna wiadomość dnia dzisiejszego to, to że dostałam stypendium, i mogę sobie etat zmniejszyć z całego na pół mam załamkę