Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmm babka ziemniaczana brzmi smakowicie ale ja trwam w postanowieniu i nie jem słodyczy... w tym również ciast w sobotę mamy imprezkę rodzinną... wymyśliłam sobie strój w jakim pójdę, kupiłam bluzkę do spódniczki, w której chciałam iść i co się okazało? że spódnica ciut przyciasna więc się załamałam... teraz się już dopina ale i tak jest opięta dlatego muszę zmienić koncepcję i założyć coś innego pofolgowałam sobie bo myślałam, że będę w ciąży więc po co się odchudzać i tak ciąży nie ma a dupa rośnie
Sylwusia100 lubi tę wiadomość
-
A to babka ziemniaczana nie słodycze ziemniaki starte, kawałki boczku i cebulka i pieczone przez dwie godzinki. Mój mąż wszystko by za to oddał tak mu to smakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:38
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwusia100 wrote:A to babka ziemniaczana nie słodycze ziemniaki starte, kawałki boczku i cebulka i pieczone przez dwie godzinki. Mój mąż wszystko by za to oddał tak mu to smakuje
aaaa a ja myślałam, że to ciasto z mąki ziemniaczanej hmm... też brzmi smakowicie ale też mega kaloryczne dlaczego wszystko co pyszne musi mieć tyle kalorii mojemu mężowi też by pewnie smakowało bo on ziemniaki w każdej postaci lubiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 21:08
-
Sylwusia100 wrote:A to babka ziemniaczana nie słodycze ziemniaki starte, kawałki boczku i cebulka i pieczone przez dwie godzinki. Mój mąż wszystko by za to oddał tak mu to smakuje
-
około 2 kg startych ziemniaków, 3 cebule pokrojone w kostkę i zeszklone na patelni,
1 kg boczku surowego pokrojonego w kostkę i podsmażonego na patelni, 1/3 kostki smalcu roztopionego, pieprz i sól. Wszystko wymieszać wylać na blachę i piec 200 stopni przez 2 godziny.mon!ta^, małaMyszka, estrella lubią tę wiadomość