Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Nuts wrote:... przyszła @,w dodatku bez standardowych objawów, ale jestem zła:(
Trzymaj się Kochana!!! Też się ostatnio wkurwiłamEvaa lubi tę wiadomość
-
Butter wrote:a u mnie dziewczyny, małpa wreszcie poszła i zaczynamy zabawe
oooooooooooooooo będzie się działo!!!!! Trzymam kciuki!!!!
Szalej do woli Kochana!!!!!Butter lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:A ja właśnie dostałam okres, i oficjalnie zaczynam 3 cykl starań może w grudniu się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 13:23
-
Evaa wrote:E tam ... Jak przyjdzie czy mie powoli jest mi to obojetne... Te cale starania mecza mnie psychicznie... Powiem wam dziewczyny ze coraz bardziej jestem zrezygnowana...i wygaszona...
Doskonale Cię rozumiem... Choć obecnie odliczam dni do testowania!! Jeszcze 7!!estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa właśnie też nie mam pomysłu co kupić mojemu... na szczęście szwagierka chce żebyśmy jej przesłali listę prezentów więc jak mój przygotuje to z tej listy zaczerpnę inspirację a resztę przekażę szwagierce
hehe pamiętam jak mi rodzice zawsze powtarzali żebym była grzeczna bo Mikołaj rózgę przyniesie no i się starałam być grzeczna do czasu aż mój list do Mikołaja, który zostawiłam na parapecie znalazłam u mamy w kosmetykach to była trauma, mój świat legł w gruzachmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMini Mouse wrote:Doskonale Cię rozumiem... Choć obecnie odliczam dni do testowania!! Jeszcze 7!!
Ale Ci zazdroszczę... ja jeszcze 13 dni
dziś dowiedziałam się że moja była kierowniczka, której baaardzo nie lubiłam, prawdopodobnie jest w ciąży... kurde cały czas ktoś z mojego otoczenia albo zachodzi w ciążę albo rodzi albo już ma dziecko... masakra... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny